WOW Athens 2023: Festival Pass

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - FESTIVAL PASS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα
1-3 Απριλίου 2023 στο ΚΠΙΣΝ

Από την 1η έως τις 3 Απριλίου 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει το πρώτο φεστιβάλ WOW - Women of the World στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το WOW Foundation, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη σε γυναίκες, κορίτσια και non-binary άτομα. Το WOW Foundation ιδρύθηκε το 2010 από την Jude Kelly όταν πραγματοποιήθηκε το πρώτο WOW Festival στο Southbank Centre στο Λονδίνο. Μέχρι σήμερα, το WOW Foundation έχει διοργανώσει φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις σε έξι ηπείρους, προσελκύοντας 5 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το WOW Athens, το οποίο στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε συνεργασία με το British Council και την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, περιλαμβάνει ομιλίες με καλεσμένες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συζητήσεις, εκθέσεις, εργαστήρια, mentoring sessions, εκπαιδευτικά προγράμματα, συναυλίες και πολλά άλλα, σε μία μεγάλη διοργάνωση με σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τις θηλυκότητες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια και τις ανισότητες που συναντούν καθημερινά και να γιορτάσει τις νίκες που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα καθώς και τα πρόσωπα και τις ιστορίες που εμπνέουν. Πολυσυλλεκτικό και διαθεματικό, το φεστιβάλ εστιάζει στην ελληνική πραγματικότητα σήμερα, αλλά, ταυτόχρονα, στρέφει το βλέμμα και στα κοινά ζητήματα και τις προκλήσεις που απασχολούν όλη την υφήλιο.

Με το WOW Festival Pass, μπορείτε να παρακολουθήσετε τρεις ημέρες με ομιλίες, πάνελ συζήτησης, speed-mentoring sessions, προβολές, pop-ups και εργαστήρια.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα αναδειχθούν καίρια ζητήματα σε μία σειρά από πάνελ που θα φιλοξενήσουν διακεκριμένες ομιλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενδεικτικά:

· Δικαιοσύνη VS Δικαίωση: Η σεξουαλική βία μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες, σε συνεργασία με τo Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ.
· Πρότυπα και στερεότυπα για τη γυναικεία εμφάνιση - Body Positivity
· Σεξιστικός λόγος και έμφυλα στερεότυπα στη δημόσια σφαίρα
· Η σεξουαλική ζωή της γυναίκας (σεξουαλική εκπαίδευση, σεξουαλική υγεία, γυναικεία επιθυμία, οργασμικό κενό)
· Έμφυλα στερεότυπα στον αθλητισμό
· Αόρατη εργασία και θηλυκοποίηση της φροντίδας
· Έμφυλα στερεότυπα και σεξισμός στη μουσική βιομηχανία
· Η γυναίκα μέσα από το έργο Ελληνίδων δημιουργών
· Η Μητρότητα και η αυτοδιάθεση στην αναπαραγωγή
· Γυναικεία επιχειρηματικότητα
· Ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός ως μέσο γυναικείας ενδυνάμωσης
· Γυναίκες σε θέσεις εξουσίας και λήψης αποφάσεων

Μια μοναδική εμπειρία για τις συμμετέχουσες θα είναι και τα speed-mentoring sessions (συνεδρίες γρήγορης καθοδήγησης) στα οποία μπορούν να συναντηθούν γυναίκες και non-binary άτομα διαφορετικής κοινωνικής προέλευσης και ηλικίας, σε όλα τα στάδια της καριέρας τους, με στόχο να εμπνεύσουν και να υποστηρίξουν η μία την άλλη. Οι μέντορες προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την τεχνογνωσία τους για να βοηθήσουν άλλες γυναίκες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους.

WOW Festival Pass 2023 - Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay)Με την Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay), αποφασίζετε εσείς την κατάλληλη τιμή του Festival Pass σας. Η προτεινόμενη τιμή είναι 30€, ενώ υπάρχει ένα εύρος επιλογών. Η ελάχιστη τιμή είναι 5€. Ανεξαρτήτως της επιλογής τιμής, το Festival Pass είναι ενιαίο και προσφέρει την ίδια πρόσβαση σε όλες/όλους τις/τους κατόχους.

Πληροφορίες κρατήσεων

1. Η αγορά του Festival Pass προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις εκδηλώσεις του WOW Festival, με εξαίρεση τις παρακάτω, για τις οποίες απαιτείται η προαγορά ξεχωριστού εισιτηρίου (Πληροφορίες στην αντίστοιχη σελίδα της κάθε εκδήλωσης):

  • WOW Sounds: Nubya Garcia
  • Artist Talk: Guerrilla Girls
  • Lucy Kirkwood, Maryland

2. Για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας σε εκδηλώσεις για τις οποίες απαιτείται η αγορά του Festival Pass, θα χρειαστεί, κατόπιν της αγοράς, να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική προεγγραφή σε κάθε επιμέρους εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Η φόρμα για την ηλεκτρονική προεγγραφή θα σταλεί στο email που δηλώσατε κατά την αγορά του Festival Pass.

3. Η προαγορά του Festival Pass είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του Festival Pass στον χώρο της εκδήλωσης.

4. Η αγορά Festival Pass δεν είναι απαραίτητη για παιδιά έως και 4 ετών. Τυχόν ηλικιακά όρια που αφορούν στο περιεχόμενο κάθε εκδήλωσης, αναγράφονται στη σελίδα της εκάστοτε εκδήλωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ