Parklife | Locomondo

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

H σειρά συναυλιών Parklife συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με καλλιτέχνες που αφουγκράζονται την κοινή λαχτάρα για συναυλίες «όπως παλιά» - και μας προσφέρουν μία εκρηκτική συναυλία.

Το Σάββατο 11/9, στις 21:00, το αγαπημένο συγκρότημα των Locomondo στήνει ένα ξέφρενο πάρτι επί σκηνής στο ΚΠΙΣΝ. Με reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo συνεχίζουν εδώ και 18 χρόνια αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα απ' τον καθένα, μετατρέποντας το κοινό σε μια μεγάλη παρέα. Χορευτικά τραγούδια με άρωμα καλοκαιριού, εκρηκτική ατμόσφαιρα και χαμόγελα, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις live εμφανίσεις τους μοναδικές εμπειρίες για κάθε παρευρισκόμενο. Στη συναυλία τους στο ΚΠΙΣΝ, μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν και νέα κομμάτια θα στρώσουν το έδαφος για ένα σωστό ποδαρικό στην καινούργια σεζόν!

Οι Locomondo ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003. Δύο χρόνια μετά, έγιναν το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που ηχογράφησε στη Τζαμάϊκα. Πέρα από τη σταθερή συναυλιακή παρουσία τους στην Ελλάδα, μέχρι και πριν την πανδημία εμφανίζονταν αδιαλείπτως σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Τουρκία κ.α., ενώνοντας τον ελληνικό στίχο με παγκόσμιους ήχους και ρυθμούς.

Στο ξεκίνημα του φθινοπώρου, το συγκρότημα που κάποτε μας διαβεβαίωσε πως «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», κρατάει τη θερμοκρασία ψηλά στην τελευταία Parklife συναυλία της φετινής καλοκαιρινής σεζόν!

Η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με ηλεκτρονική προκράτηση θέσης.

Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός θεατών: 1507

Σάββατο 11/9 | 21:00

ΞΕΦΩΤΟ 

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προκράτηση θέσης

*Η ηλεκτρονική προκράτηση θέσεων ξεκινά την Τρίτη 07/09 στις 12.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και την Τετάρτη 08/09 στις 12.00 για το κοινό.
 

Χρήσιμες πληροφορίες:

·    Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.
·    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30.
·    Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
·    Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
·    Η ηλεκτρονική προκράτηση θέσεων ξεκινά την Τρίτη 07/09 στις 12.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και την Τετάρτη 08/09 στις 12.00 για το κοινό.
·    Η ηλεκτρονική προκράτηση θέσεων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσης στον χώρο της εκδήλωσης.
·    Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
·    Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος
·    Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

 

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Ξέφωτο

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ώρα έναρξης: 21.00

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.
- ηλεκτρονικά: www.snfcc.org
- ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr

E-Tickets
Την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξετε το e-ticket σας, είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (παρακαλούμε να αποθηκεύσετε το pdf στο κινητό σας).

Σημαντικές πληροφορίες

  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 δελτία εισόδου.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30.
  • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Δεν επιτρέπονται αλλαγές θέσεων και μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
  • Η ηλεκτρονική προκράτηση θέσεων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσης στον χώρο της εκδήλωσης
Έναρξη προπώλησης
  • Η προεγγραφή ξεκινά την Τρίτη 07/09 στις 12.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και την Τετάρτη 08/09 στις 12.00 για το κοινό.
Όροι προεγγραφής
(κάντε κλικ εδώ)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ