ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΧΑΝΙΑ

INFO
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
Χανιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 
15€
Φοιτητικό, Ανέργων: 12€
Παιδικό, ΑΜΕΑ: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά:2107234567
online:www.ticketservices.gr
- Καταστήματα PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΟΡΓ. ΠΟΛΙΤ. ΕΚΔ/ΣΕΩΝ.
ΑΦΜ: 998690654
ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΛΑΡΝΑΚΟΣ 5, ΜΑΡΟΥΣΙ
DETAILS


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΧΑΝΙΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Με ένα «άγγιγμα Ψυχής» η «αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει» και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά , ζωντανά σε επιλεγμένες συναυλίες μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Από το «Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά» και το « Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» μέχρι το «Δεν φεύγω» και το «΄Ερωτας Αγκάθι» , το «Είναι επικίνδυνα εδώ», το «Καλοκαίρι μου», την «Σαϊτιά» κλπ αλλά και το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη» , τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο όλα μαζί, είναι  ταξίδι στον χρόνο με ξεχωριστές στιγμές μιας σπουδαίας μουσικής παρέας.

Με έξι εξαίρετους μουσικούς, την μοναδική μπάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο , σημερινό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Στο πρώτο μέρος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την μπάντα του παρουσιάζει μία επιλογή από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από την αρχή μέχρι σήμερα. Στο δεύτερο μέρος ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με τον Κώστα Χατζή, το οποίο ολοκληρώνετε με υπέροχα ντουέτα των δυο καλλιτεχνών, σε μια απολαυστική παράσταση 2,5 ωρών.

Τους συνοδεύουν οι αξιόλογοι  μουσικοί:

Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα,  ενορχήστρωση), Παγιάτης Γιώργος (πιάνο) Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν)

Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης .

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't