Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ με το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»
μας πάει σινεμά

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

CINE ΑΙΓΛΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

PRESENTATION

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ με το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»
μας πάει σινεμά

CINE ΑΙΓΛΗ
(Λεωφ. Πεντέλης 98, Χαλάνδρι 152 34)

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου και τ.Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού της Π.Α, μα πρωτίστως λαοαγάπητος καλλιτέχνης (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ), σκεπτόμενος ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να πηγαίνουν χέρι-χέρι η τέχνη και η πολιτική, γιατί έτσι αμβλύνονται οι κακές πλευρές της πολιτικής και ενισχύεται η θετική αλληλεπίδραση, εξασφάλισε για μια  ειδική προβολή τα δικαιώματα της εκπληκτικής Ιταλικής οικογενειακής κωμωδίας «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ» με θέμα απόλυτα αρμόζον για τις δημοτικές εκλογές.

Και προσκαλεί τους δημότες στη ΔΩΡΕΑΝ προβολή της ταινίας που θα γίνει στον κινηματογράφο ΑΙΓΛΗ, Λ. Πεντέλης 98, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου για να ξεκινήσει με γέλιο και χαρά ο μήνας!

Υπόθεση: Η Ιταλική κωμωδία του Σάλβο Φικάρα και Βαλεντίνο Πικόνε, αναφέρεται στα κακώς κείμενα μιας μικρής πόλης, όπου οι κάτοικοι απηυδισμένοι από την άθλια ποιότητα ζωής εκλέγουν νέο δήμαρχο και η πόλη γνωρίζει για πρώτη φορά την έννοια της «νομιμότητας», που οφείλει να διέπει την καθημερινότητα των κατοίκων της - αλλά... ! 

Προλάβετε την κράτηση θέσεων στο https://www.ticketservices.gr/

INFO
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ