Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ με το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»
μας πάει σινεμά

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

CINE ΑΙΓΛΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ με το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»
μας πάει σινεμά

CINE ΑΙΓΛΗ
(Λεωφ. Πεντέλης 98, Χαλάνδρι 152 34)

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου και τ.Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού της Π.Α, μα πρωτίστως λαοαγάπητος καλλιτέχνης (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ), σκεπτόμενος ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να πηγαίνουν χέρι-χέρι η τέχνη και η πολιτική, γιατί έτσι αμβλύνονται οι κακές πλευρές της πολιτικής και ενισχύεται η θετική αλληλεπίδραση, εξασφάλισε για μια  ειδική προβολή τα δικαιώματα της εκπληκτικής Ιταλικής οικογενειακής κωμωδίας «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ» με θέμα απόλυτα αρμόζον για τις δημοτικές εκλογές.

Και προσκαλεί τους δημότες στη ΔΩΡΕΑΝ προβολή της ταινίας που θα γίνει στον κινηματογράφο ΑΙΓΛΗ, Λ. Πεντέλης 98, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου για να ξεκινήσει με γέλιο και χαρά ο μήνας!

Υπόθεση: Η Ιταλική κωμωδία του Σάλβο Φικάρα και Βαλεντίνο Πικόνε, αναφέρεται στα κακώς κείμενα μιας μικρής πόλης, όπου οι κάτοικοι απηυδισμένοι από την άθλια ποιότητα ζωής εκλέγουν νέο δήμαρχο και η πόλη γνωρίζει για πρώτη φορά την έννοια της «νομιμότητας», που οφείλει να διέπει την καθημερινότητα των κατοίκων της - αλλά... ! 

Προλάβετε την κράτηση θέσεων στο https://www.ticketservices.gr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ