ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
και οι ΤΖΟΥΜ
στη νέα μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΒΑΒΕΛ»

PRESENTATION

Η
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

και οι ΤΖΟΥΜ

στη νέα μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ
13-20-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις της, η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ συνεχίζει τις εμφανίσεις της τα Σάββατα 13-20-27 Ιανουαρίου στη νέα μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ!

Η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ σε μία λαμπερή ΒΕΓΓΕΡΑ! Με την πιο απρόσμενη παρέα σ' ένα αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα!

Μαζί τους οι:

Θοδωρής Κοτονιάς

Sadahzinia - Νίκη Ξυλούρη

Επιμέλεια προγράμματος
Νίκος Ξύδης

 

Η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ σε μία λαμπερή ΒΕΓΓΕΡΑ στη νέα μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ! Με την πιο απρόσμενη παρέα σ' ένα αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα!

Η Ελένη Βιτάλη δε χρειάζεται συστάσεις! Εδώ και δεκαετίες υπηρετεί με ένστικτο, ακατάβλητη πίστη και συνέπεια το ελληνικό τραγούδι χωρίς ταμπέλες, μακριά από γενικεύσεις και ταξινομήσεις. Το κρυστάλλινο ταλέντο της λάμπει διαχρονικά στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, ανόθευτο και αξεθώριαστο ενώ το προσωπικό της ήθος, παραμένει αδιαπραγμάτευτο.

Η καλλιτεχνική της πορεία, από την αρχή της, με τις δημοτικές καταβολές, μέχρι σήμερα στα πιο σύγχρονα ηλεκτρικά κομμάτια που εξερευνά με την πολύτιμη συμβολή του Νίκου Ξύδη, φανερώνει μια καλλιτέχνιδα που τολμά και δοκιμάζει, που δε φοβάται καμία «άγνωστη περιοχή». Με τη χειμαρρώδη και ζεστά μεταλλική φωνή της, η Ελένη Βιτάλη έχει αποδείξει την αξία της!

Αυτόν τον χειμώνα, η Ελένη Βιτάλη έρχεται στη μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ (Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1) για να μας ζεστάνει με τις αυθεντικές ερμηνείες της και να φωτίσει τις χειμωνιάτικες νύχτες μας με το άστρο της.

Μαζί της, μια μουσική παρέα, ένα «πάντρεμα» μουσικών που τους ενώνει το πάθος, η καλλιτεχνική τρέλα και η αγάπη για τη γιορτή, μια λαμπερή βεγγέρα με μουσικές κάθε είδους.

Στη ΒΑΒΕΛ, λοιπόν, θα συντροφεύουν την Ελένη Βιτάλη:

Ο Θοδωρής Κοτονιάς. Ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς ο οποίος κρατά τα «Κλειδιά» της επιτυχίας και συναντά την παραδοσιακή μουσική μέσα από ροκ διαθέσεις, παντρεύει το λυρικό πάθος με τη ροκ απλότητα.

Η Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου. Με μια διαδρομή από τους Active Member έως σήμερα η Sadahzinia δίκαια θεωρείται η πρώτη hip hop Ελληνίδα καλλιτέχνης. Με μια διευρυμένη καλλιτεχνική κουλτούρα που δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική, διακρίνεται για τη δημιουργικότητα και την πληθωρικότητά της, πάντα ανήσυχη και ανατρεπτική.

Η Νίκη Ξυλούρη. Κουβαλώντας ένα όνομα με βαριά μουσική παράδοση, μένει πιστή στο είδος της μαντινάδας και στο μέτρο του δεκαπεντασύλλαβου ενώ συχνά τα «μπερδεύει» ευφάνταστα με τα πιο απρόσμενα ακούσματα. Είναι βασικό μέλος του συγκροτήματος της πειραματικής jazz σκηνής "Harper Xylouri" και μέλος της πολυπολιτισμικής μπάντας "Festa Adriatico Valcanica".

Sadahzinia και Νίκη Ξυλούρη γίνονται ένα πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις προσωδίες τους σε έναν μουσικό διάλογο, όπου το hip hop και οι ρίμες συναντούν την παράδοση και τον δεκαπεντασύλλαβο.

Οι ΤΖΟΥΜ. Το συγκρότημα που συνεργάζεται με την Ελένη Βιτάλη τα τελευταία χρόνια, με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό. Μουσικά τολμηροί και ξεχωριστοί.

Η ΒΑΒΕΛ είναι η καινούργια μουσική σκηνή της πόλης, ένας νέος φιλόξενος χώρος, εύκολα προσβάσιμος, με δικό της πάρκινγκ και έμπειρο προσωπικό. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί το χειμώνα με την καλύτερη παρέα για τους φίλους της καλύτερης μουσικής.

Τα φώτα ανάβουν,

Η γιορτή αρχίζει,

Η πόλη ανταμώνει στη ΒΑΒΕΛ!

 

Μαζί τους οι:

Αποστόλης Βαγγελάκης - πνευστά
Νίκος Ξύδης - ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο
Νίκος Σαμαράς - μπουζούκι, μαντολίνο, τρομπέτα, τζουρά
Δημήτρης Σίντος - πιάνο, μπάσο
Γιώργος Σκορδαλός - κρητική λύρα, λαούτο
Θάνος Τσελεμπής - τύμπανα

Τον ήχο έχει επιμεληθεί o Νίκος Λαγός

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

 

 

INFO

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μουσική Σκηνή Βαβέλ
Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1
Ταύρος, 17778
Πληροφορίες: 210 3414 000
(10:00 – 22:00)
(χάρτης)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
- Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024
- Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024
- Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
22.30

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
22.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ γενική είσοδος (μπαρ)
- περιλαμβάνεται Μπίρα ή Κρασί

40€ θέσεις σε τραπέζι
- αγορά από δυο άτομα και άνω
- περιλαμβάνει (ανα δυο άτομα)
  μισή φιάλη ποτό
  ή ολόκληρη φιάλη κρασί

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

TERMS & CONDITIONS
click here

PRODUCTION DETAILS
VEGAS GROUP Μ.Ι.Κ.Ε.
Υπηρεσίες Ψυχαγωγίας και Εστίασης
ΑΦΜ: 801885067
ΔΟΥ: Α' Πειραιά
ΕΔΡΑ: Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς

GALLERY
PHOTO GALLERY
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ