100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ

INFO

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Γρ. Λαμπράκη 15, 414 47, Λάρισα
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΖΩΝΗ Α: 35€ 
ΖΩΝΗ Β: 29€ 
ΖΩΝΗ Γ: 25€ 
ΖΩΝΗ Δ: 19€ 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες [update: τα εισιτήρια προσφοράς στην Ζώνη Δ εξαντλήθηκαν]

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
online: www.ticketservices.gr (*)
(*) με χρέωση υπηρεσίας
- PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ART BG ELLADA ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε
ΑΦΜ 800908782
ΔΟΥ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Γ ' Σεπτεμβρίου 144, 11251, Αθήνα

PHOTO GALLERY
DETAILS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την αναβολή των δύο συναυλιών λόγω εκλογών "100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ" στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 7/6 και στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας στις 8/6, η εταιρία παραγωγής κατόπιν ελέγχου εύρεσης νέων ημερομηνιών διεξαγωγής τους και αφού είχε προσανατολιστεί στις 9 & 10 Ιουλίου 2019, ΑΚΥΡΩΝΕΙ προς το παρόν τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες, αφού προέκυψαν νέες (βουλευτικές) εκλογές για τις 7 Ιουλίου 2019.

Η επιστροφή των χρημάτων όσων είχαν αγοράσει εισιτήρια κατά τη διάρκεια της προπώλησης, γίνεται μέσω της www.ticketservices.gr στο τηλεφωνικό κέντρο 2107234567. Παρακαλούμε για την κατανόηση σας και ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Η παραγωγός εταιρία

100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ
(100 Tagu Ciganyzenekar)

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ για μια μοναδική συναυλία!


Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ

Ώρα έναρξης: 21:30Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. 100 δεξιοτέχνες μουσικοί (54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα) που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργεια τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης  με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την Αθήνα που φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για την μοναδική αυτή ορχήστρα  που τα τελευταία χρόνια την εντάσσει  στις περιοδείες της, φέτος αποφάσισε να συναντήσει και το κοινό της Λάρισας στις 8 Ιουνίου 2019 στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας.

Η πολυπληθής ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς έχει παίξει στην Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μονακό, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους. Η ορχήστρα αναμιγνύει την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική της Ουγγαρίας με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου συναρπάζοντας τα πλήθη με τη δεξιοτεχνία τους, την ευφάνταστη διάθεση τους και την αλάνθαστη διαίσθηση δημιουργώντας μαγικές στιγμές ανάτασης και συγκίνησης.


ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΖΩΝΗ Α: 35€
ΖΩΝΗ Β: 29€
ΖΩΝΗ Γ: 25€
ΖΩΝΗ Δ: 19€

Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
- online: www.ticketservices.gr (*)
(*) με χρέωση υπηρεσίας
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't