100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Γρ. Λαμπράκη 15, 414 47, Λάρισα
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΖΩΝΗ Α: 35€
ΖΩΝΗ Β: 29€
ΖΩΝΗ Γ: 25€
ΖΩΝΗ Δ: 19€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες [update: τα εισιτήρια προσφοράς στην Ζώνη Δ εξαντλήθηκαν]

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
- online: www.ticketservices.gr (*)
(*) με χρέωση υπηρεσίας
- PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ART BG ELLADA ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε
ΑΦΜ 800908782
ΔΟΥ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Γ ' Σεπτεμβρίου 144, 11251, Αθήνα

  • Σάββατο 08 Ιουνίου 2019, 21:30 ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ 100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ αναμονή ανακοίνωσης νέας ημερομηνίας
PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της προεκλογικής περιόδου που θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουνίου 2019, έχει καταστεί αδύνατο να πραγματοποιηθεί η διαφήμιση σε Αθήνα, Πειραιά και Λάρισα για τις 2 συναυλίες με τίτλο «100 Τσιγγάνικα Βιολιά», όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί πριν την ανακοίνωση ημερομηνίας των εκλογών.

Για το λόγο αυτό, η εταιρία παραγωγής ερευνά με τους αρμόδιους νέες μεταγενέστερες ημερομηνίες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες αυτές. Για τις νέες πιθανές ημερομηνίες θα υπάρξει καινούργια ανακοίνωση έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 προς ενημέρωση του κοινού.

Οσοι από τους θεατές έχουν αγοράσει εισιτήρια αλλά επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πραγματοποίησης των συναυλιών, μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρία ticketservices.gr (T. 2107234567) για την εξαργύρωση τους από την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας και ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Η παραγωγός εταιρία

100 ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΙΑ
(100 Tagu Ciganyzenekar)

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ για μια μοναδική συναυλία!


Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ

Ώρα έναρξης: 21:30Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. 100 δεξιοτέχνες μουσικοί (54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα) που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργεια τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης  με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την Αθήνα που φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για την μοναδική αυτή ορχήστρα  που τα τελευταία χρόνια την εντάσσει  στις περιοδείες της, φέτος αποφάσισε να συναντήσει και το κοινό της Λάρισας στις 8 Ιουνίου 2019 στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας.

Η πολυπληθής ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς έχει παίξει στην Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μονακό, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους. Η ορχήστρα αναμιγνύει την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική της Ουγγαρίας με αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου συναρπάζοντας τα πλήθη με τη δεξιοτεχνία τους, την ευφάνταστη διάθεση τους και την αλάνθαστη διαίσθηση δημιουργώντας μαγικές στιγμές ανάτασης και συγκίνησης.


ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΖΩΝΗ Α: 35€
ΖΩΝΗ Β: 29€
ΖΩΝΗ Γ: 25€
ΖΩΝΗ Δ: 19€

Για τα πρώτα 300 εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες [update: τα εισιτήρια προσφοράς στην Ζώνη Δ εξαντλήθηκαν]

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
- online: www.ticketservices.gr (*)
(*) με χρέωση υπηρεσίας
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr