«Πώς τολμάτε;» Θανάσης Σαμαράς

Μικρός Κεραμεικός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

"Πώς Τολμάτε;"

Πέμπτη 7,14 & 21 Μαρτίου 2024
21:30

Θέατρο Μικρός Κεραμεικός

Πώς τολμάτε;

Η stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, « Πώς τολμάτε;»,  έρχεται για δύο μόνο παραστάσεις την Πέμπτη 7 και 14 Μαρτίου στο θέατρο «Μικρός Κεραμεικός» 

Επειδή είναι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, κατά την διάρκεια των δύο χρόνων της καραντίνας δεν έγραψε ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ. Όπως δήλωσε : « Πίστευα θα μας ξανακλείσουν και φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω.»

Τελικά έπεσε έξω.

Το « Πώς τολμάτε;» είναι μία παράσταση που συνδυάζει Σουηδούς με σνομπ γείτονες, ευγενικούς με αγενείς ανθρώπους, λαϊκούς τραγουδιστές με το Ομηρικό ζήτημα, γιατί σπούδασε και φιλόλογος και κάπου έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει κι αυτά.


Mini bio:

O Θανάσης Σαμαράς ξεκίνησε ν' ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV.

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε στο φεστιβαλ κωμωδίας της Αλεξανδρούπολης, την πρώτη του σόλο stand up comedy- work in progress παράσταση με τίτλο «Φήμες λένε».

FB: https://www.facebook.com/samathanos

Instagram: https://www.instagram.com/cainilubro/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
τηλ. 210 3454831
(χάρτης)
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη 7, 14 & 21 Μαρτίου 2024
 
ΩΡΑ
21:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
R.M. LIGHT ΑΜΚΕ
ΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΗΡ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΦΜ: 997021830
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  • Πέμπτη 07 Μαρτίου 2024, 21:30 «Πώς τολμάτε;» Θανάσης Σαμαράς Μικρός Κεραμεικός SOLD OUT
    δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια
  • Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, 21:30 «Πώς τολμάτε;» Θανάσης Σαμαράς Μικρός Κεραμεικός SOLD OUT
    δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια
  • Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, 21:30 «Πώς τολμάτε;» Θανάσης Σαμαράς Μικρός Κεραμεικός ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ