St Paul's Sessions Club Night

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

BIOS - Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
7€
προπώληση
9€ ταμείο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +0.50€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Οδός: Φ.Κορυτσάς 17 Υμηττός

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

St Paul's Sessions Club Night

BIOS Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017
ώρα 23:30

Pangaea (Hessle Audio / UK)
Ison (ΝΟΝ / GR)
+ special guest from Frankfurt Independent-Label

Τα St Paul's Sessions είναι μια σειρά συναυλιών που διοργανώνονται από την Groove Productions, προτείνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες σύγχρονης μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό - στο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα.

Pangaea (Hessle Audio, UK)
O πολυμήχανος DJ/παραγωγός και συνιδρυτής της Hessle Audio, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μεγαλωμένος στη Δυτική Αγγλία και όντας πια κάτοικος Λονδίνου, ο Pangaea (aka Kevin McAuley) συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ταχύτατα εξελισσόμενους DJ και παραγωγούς των ημερών μας, ενώ μαζί με τους Pearson Sound και Ben UFO είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της υπερδραστήριας Hessle Audio, που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιδραστικά labels, γιορτάζοντας φέτος 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην διεθνή dance σκηνή. Έχει παρουσιαστεί σε clubs ορόσημα όπως Fabric, Corsica Studios (London), Berghein/Panorama, Horst (Berlin), Robert Johnson (Offenbach) κ.ά, με τα DJ sets του να θεωρούνται σημεία αναφοράς, κινούμενα μεταξύ house και techno μέσω broken rhythms. Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε και το πρώτο ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο "In Drum Play" φυσικά στην Hessle Audio, που αποτέλεσε το απόλυτο progressive underground dance music δείγμα, επισφραγίζοντας τη δημιουργικότητά και το ταλέντο του.

Ison / Actor One (NON, GR)
Ένα από τα πρόσωπα που επηρέασαν σημαντικά την πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής της χώρας σήμερα, ο Αναστάσιος Διόλατζης (aka Ison), ιδρυτικό μέλος των ΝΟΝ και των Actor One και καλλιτεχνικός διευθυντής του Reworks Festival, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της πορείας του. Όλα αυτά την στιγμή που ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε σημαντικά μουσικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποκορύφωμα την περσινή εμφάνισή του στο περίφημο Sonar Festival στη Βαρκελώνη. Πάντα με διάθεση να αναδεικνύει τις νέες τάσεις της σύγχρονης μουσικής, είτε διαμέσου των σετ του, είτε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ΝΟΝ Sessions και όντας πίσω από την δημιουργία πολλών μουσικών κόνσεπτ στην χώρα, o Ison είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, διανύοντας πάνω από 15 χρόνια παρουσίας σε αυτήν. Όποιος έχει ακούσει και χορέψει σε ένα από τα 8ωρα σετ του, σίγουρα θα έχει καταλάβει την ιδέα του "ηλεκτρονική μουσική για το σώμα και την ψυχή" στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή, με τα σετ του στα Reworks να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές του φεστιβάλ.

Πληροφορίες - Κρατήσεις

 • Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
 • Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
 • www.ticketservices.gr
 • Τιμή εισιτηρίου:
  7 ευρώ (προπώληση) & 9 ευρώ (ταμείο)

  Χορηγοί Επικοινωνίας:
  EnLefko, Kosmos, ERT, doctv.gr

  Οργάνωση - Παραγωγή:
  Groove Productions | info@grooveproductions.org