Προβολές των υποψήφιων ταινιών για το βραβείο LUX 2024

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Προβολές των υποψήφιων ταινιών

για το βραβείο LUX 2024

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

13, 15, 16, 17 Φεβρουαρίου 2024

 

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τη ΔΚΕ ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής διοργανώνουν ένα τετραήμερο προβολών των υποψήφιων ταινιών LUX 2024 στην Κομοτηνή.

Η παρούσα δράση, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων της εθνικής πρωτεύουσας νεολαίας 2024 σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono του Δήμου Κομοτηνής, την Κοινότητα Νέων και την οργάνωση System and G.


Οι ταινίες και το πρόγραμμα προβολής είναι :

  • 13/02/2024 στις 20:00: «Fallen Leaves» (K12)

Φινλανδία | 81 λεπτά | 2023

Στο "Πεσμένα Φύλλα" ("Fallen Leaves") του Φινλανδού σκηνοθέτη Άκι Καουρισμάκι, δύο μοναχικές ψυχές που αναζητούν την αγάπη συναντιούνται τυχαία, ένα βράδυ στο Ελσίνκι. Η συνάντησή τους παρεμποδίζεται από τον αλκοολισμό, τα χαμένα τηλέφωνα, τις παρεξηγήσεις και τη ζωή γενικά, η οποία έχει την ικανότητα να μην είναι πάντα "όπως στις ταινίες".

  • 15/02/2024 στις 20:00: «On the adaman (K)

Γαλλία, Ιαπωνία | 109 λεπτά | 2022

Η ταινία "Στον Αδάμαντα" ("Sur l'Adamant"), του Γάλλου σκηνοθέτη Νικολά Φιλιμπέρ, είναι ένα ντοκιμαντέρ για ένα μοναδικό κέντρο ημερήσιας φροντίδας: μια πλωτή κατασκευή στον Σηκουάνα στην καρδιά του Παρισιού. Ενώ επιπλέει, το κέντρο αυτό είναι μια άγκυρα στο χρόνο και στο χώρο για ενήλικες που ζουν με ψυχικές διαταραχές. Η ταινία μας προσκαλεί να επιβιβαστούμε και να γνωρίσουμε τους ασθενείς και τους φροντιστές που δίνουν ζωή στο κέντρο με τον καθημερινό αγώνα τους.

  • 16/02/2024 στις 20:00: «The Teachers' Lounge» (K12)

Γερμανία | 98 λεπτά | 2023

Η ταινία "Στο Γραφείο των Καθηγητών" ("Teachers' Lounge") σε σκηνοθεσία Ίλκερ Τσατάκ (Ilker Çatak) και Γερμανικής παραγωγής, ακολουθεί την Κάρλα, μια νεαρή και ιδεαλίστρια δασκάλα που αποφασίζει να ερευνήσει μια σειρά από ανεξιχνίαστες κλοπές από το σχολείο της. Με τη βοήθεια μιας κρυφής κάμερας, εκθέτει τον κλέφτη, αλλά η αποκάλυψή της ξαφνιάζει τους πάντες και φέρνει την Κάρλα μπροστά σε ένα άλυτο δίλημμα.

  • 17/02/2024 στις 20:00 : «Smoke Sauna Sisterhood» (K15)

Εσθονία, Γαλλία, Ισλανδία | 89 λεπτά | 2023

Η "Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας" ("Smoke Sauna Sisterhood") από την Εσθονή σκηνοθέτρια Άννα Χιντς αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας γυναικών που συγκεντρώνονται στο ασφαλές σκοτάδι μιας σάουνας για να μοιραστούν τις πιο μύχιες σκέψεις και τα μυστικά τους. Τυλιγμένες στην πυκνή ζέστη του καπνού, απογυμνώνονται για να διώξουν τους φόβους και την ντροπή και να ανακτήσουν τη δύναμή τους.


Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Γ.Κονδύλη 30.
Η είσοδος είναι δωρεάν μετά από την κράτηση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της ticketservices.gr

Παρακάτω, θα βρείτε και την πλατφόρμα βαθμολόγησης των ταινιών. Η δράση στοχεύει στην ενθάρρυνση του κοινού να ψηφίσει την καλύτερη ταινία, ενώ όσοι ψηφίσουν συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή απονομής του βραβείου Κοινού LUX στις Βρυξέλλες:

Πλατφόρμα βαθμολόγησης: https://luxaward-rating.europarl.europa.eu/el

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Γεωργίου Κονδύλη 30
Κομοτηνή, 69100
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
13, 15, 16 , 17 Φεβρουαρίου 2024
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Με δελτία εισόδου που θα διατεθούν ηλεκτρονικά από την Ticket Services

ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Τα δελτία εισόδου λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2531037770
(εργάσιμες ημέρες και ώρες)

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση
Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής
ΑΦΜ: 090147031
ΔΟΥ: Κομοτηνής
ΕΔΡΑ: Γ.Κονδύλη 30, 691 32, Κομοτηνή
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ