NO LIMITS 31
Next Generation

CHRISTMAS THEATER

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το No Limits η μακροβιότερη, μεγαλύτερη και ιστορικότερη(2006)τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει 6 Ιουλίου στο Christmas Theater(Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου) με βασικό σύνθημα "Στην αγάπη δεν χωράει Βία"!
 
Ο πολύ αγαπητός θεσμός όπου αγωνίστηκαν και αναδείχτηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των πολεμικών τεχνών (Σταμάτης Μπιτάκος, Florian Markou, Γιώργος Κατσινοπουλος, Μελέτης Κακουμπάβας, Γιάννης Σοφοκλέους, καλ) επιστρέφει αναζητώντας τους πρωταγωνιστές της νέας εποχής και παράλληλα προωθεί σημαντική καμπάνια κατά της κακοποίησης σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αστεροδεια για την προστασία της Γυναίκας και της Μητρότητας που θα στηρίξουν αθλητές και γνωστοί καλλιτέχνες!!!
 
Next Generation ο τίτλος που επέλεξε η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου έχοντας στόχο να αναδείξει από την αρχή, με το γνωστό επικοινωνιακό της τρόπο, τους πρωταθλητές που θα γεμίσουν ξανά τις μεγάλες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις όπως έκανε από το 2006 το No Limits.Η διοργάνωση, που ιδρύθηκε από την νομικό και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου και τον αδερφό της παγκόσμιο πρωταθλητή Muay Thai Σταμάτη Μπιτάκο, έχει στο ενεργητικό της 30 μεγάλα κατάμεστα event σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Καβάλα, Γιάννενα , Μύκονο, Κέρκυρα σε όλα τα Ολυμπιακά Στάδια, στο Ειρήνης και Φιλίας, Πάλε Ντε Σπορ, Τόφαλο, Νεάπολη, Κάστρο Καβάλας, Ανατολική Τάφρο Ρόδου καλ, αναδεικνύοντας όλα τα αστέρια του Kick boxing , muay thai, mma, boxing, μέσα από τηλεοπτικές ποιοτικές και ακριβές παραγωγές, συμμετοχή μεγάλων χορηγών, κάλυψη σε όλα τα μίντια , προβάλλοντας πάντα κοινωνικά μηνύματα και προωθώντας τουριστικά τη χώρα μέσα από τις περιοδείες και την ανάπτυξη της έννοιας του αθλητικού τουρισμού.
 
Τεράστια και η κοινωνική προσφορά της διοργάνωσης που έχει φέρει τη νεολαία μας στα στάδια και στις αρχές που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός.
 
Η παραγωγή μεταδίδεται πάντοτε τηλεοπτικά, φιλοξενήθηκε από το ΣΚΑΪ για πολλά χρόνια, απο τον Alpha, ComoteTV, Nova, Action 24 και στο εξωτερικό από το Show tv και Fox International και με τεράστια απήχηση και στο διαδίκτυο με εκατομμύρια προβολές σε live streaming μεταδόσεις και αναρτήσεις, ενώ αφιερώματα έχουν γίνει σε πλήθος εκπομπών πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, ραδιόφωνα, εφημερίδες, site.
 
Σάββατο 6 Ιουλίου στο Christmas Theater στις 17:00 θα διεξαχθούν διασυλλογικοί αγώνες με τη συμμετοχή δεκάδων σχολών από Αθήνα και άλλες πόλεις και στις 20:00 θα ξεκινήσει το επαγγελματικό show με αγώνες στο στυλ του Kick Boxing, Πυγμαχίας, Muaythai που θα είναι όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδογεωργάκη του ανθρώπου που δημιούργησε το Fitness στην Ελλάδα με πλήθος δράσεων και τη δημιουργία των σπουδαιότερων αλυσίδων γυμναστηρίων.
 
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν και γνωστοί καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν ένα φαντασμαγορικό show με ειδικά εφέ, μουσική ,πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.
 
No Limits TV Fight Show
Υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου
6/7/2024
Christmas Theater Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλάτσι
Έναρξη pre game: 17:00
Έναρξη Show: 20:00
Προπωλήση Ticketservices & Yava Fitness Center

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
CHRISTMAS THEATER
Λεωφόρος Βεΐκου 139, Γαλάτσι
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
pre-game: 17.00
show: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ άνω διάζωμα
40€ κάτω διάζωμα
70€ θέσεις σε ροτόντες (+κρασί)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΕΥΘΥΜΑΧΟΣ»
ΑΦΜ: 997059322
ΔΟΥ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Έδρα: Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 192
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Σάββατο 6 Ιουλίου 2024
    έναρξη pre game: 17.00 - έναρξη show: 20.00
    NO LIMITS 31
    Next Generation
    CHRISTMAS THEATER ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ