«Ο Μπιπ και η Ομπρέλα»

Μικρός Κεραμεικός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Ο Μπιπ και η Ομπρέλα»

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 | 20:30

Μικρός Κεραμεικός

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Ομάδα Ομπρέλα είναι Ομάδα Βωβού Θεάτρου και Παντομίμας. Τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023 παρουσίασε την παράσταση "3 Βαλίτσες μακριά από τα Χριστούγεννα" στις πόλεις Βόλο, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Καλά Νερά Μαγνησίας και στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά. Τον Ιούλιο του 2022 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παντομίμας στο Βελιγράδι με τις μικρού μήκους παραστάσεις "Mario&Frida" και "1492".Το 2021 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Παντομίμας στην Ινδία στέλνοντας online την παράσταση "Mario&Frida". Το 2019 συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό Νίκο Μεργιαλή για το video clip του τραγουδιού “Το Φιλί Της Ανδρομέδας”. Το 2019 και 2018 παρουσίασε στο Φεστιβάλ Βόλου τις παραστάσεις “Μουσικό Κουτί” και “Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος” αντίστοιχα. 

Για τα 10 χρόνια η Ομπρέλα θα παρουσιάσει την βιογραφία του Μαρσέλ Μαρσώ τιμώντας τον για τα 100+1 χρόνια από την γέννηση του με την ομώνυμη με την δικη του παράσταση:  " Ο Μπιπ και η Ομπρέλα "
 
Το 2023 γιορτάσαμε τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γάλλου μίμου. Η Δήμητρα Παππά, ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός της Ομπρέλας και των έργων της, είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Παντομίμας και με την σειρά της όπως πολλά από τα υπόλοιπα μέλη ανά τον κόσμο δημιούργησε αυτήν την παράσταση ως φόρο τιμής στην χρονιά των μεγάλων μίμων. Η παράσταση είναι αφηγηματική και περιγράφει την βιογραφία του Μαρσέλ Μαρσώ από την γέννησή του έως τον θάνατό του. Ο διάσημος Γάλλος μίμος είχε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή πορεία μέσα από την προσφορά του στην Αντίσταση την εποχή του Ολοκαυτώματος και αργότερα τις σπουδές του τις παραστάσεις του και τα βραβεία του, την οποία η Ομπρέλα μας την μεταδίδει με ευαισθησία και σεβασμό προς το πρόσωπό του. Απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και σε παιδιά απο 10 ετών και πάνω.
 

Σκηνοθεσία - Σύλληψη - Ερμηνεία: Δήμητρα Παππά 
Χορογραφία Tap Dance: Nikki Critchlow / Dance Studio
Φωτογραφιση - Βίντεο: studiosillentblue
Κοστούμια: Φούλα Θεοδωροπούλου 
Επιμέλεια Ελληνικών Κειμένων: Νίκος Ταμίας
Επιμέλεια Αγγλικών Κειμένων: Νίκος Παππάς
Επιμέλεια Ήχου: Νίκος Μεργιαλής
Γραφιστική Επιμέλεια: Ελένη Παππά
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
τηλ. 210 3454831
E-mail: mikroskerameikos@gmail.com
(χάρτης)
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΩΡΑ
20:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
55 λεπτά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Προπώληση 10€
Ταμείο 12€

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
R.M. LIGHT ΑΜΚΕ
ΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΗΡ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΦΜ: 997021830
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, 20:30 «Ο Μπιπ και η Ομπρέλα» Μικρός Κεραμεικός ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ