ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
SOLD OUT

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
τηλ. 2810242977
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ώρα 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15€

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
12€ - εξαντλήθηκαν


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


E-TICKET

Με την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή PDF (e-ticket) και να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας, ώστε να περάσετε με αυτό κατευθείαν την ημέρα της συναυλίας στο θέατρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
SOLD OUT


ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Πέμπτη 24 Αυγούστου2017

ώρα 21.30Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς-ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 21.00 στο δημοτικό κηποθέατρο του Δήμου Ηρακλείου για μια μεγάλη συναυλία.

Επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο ΚΟΙΤΑ ΜΕ σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σ ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «ΚΟΙΤΑ ΜΕ».

Ραντεβού στο δημοτικό κηποθέατρο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ στο Ηράκλειο την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 για μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση.