Κυβέλη Καστοριάδη ''Songs for a blue cloud''

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ»

Αδειμάντου 12, Κόρινθος

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
2 ώρες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € προπώληση (μέχρι 27/4)
12€ την ημέρα της παράστασης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
ΑΦΜ: 042233553
ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

O Συναυλιακός Χώρος «Μαρία Δημητριάδη»
και η Μικρή Άρκτος
παρουσιάζουν

την Κυβέλη Καστοριάδη
& τον Ορέστη Καλαμπαλίκη

για μία μόνο παράσταση

Songs for a blue cloud

Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα: 21.00

Συναυλιακός Χώρος «Μαρία Δημητριάδη»
Αδειμάντου 12, Κόρινθος


Η παράσταση αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς - ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α. με τη βελούδινη αλλά με τζαζ καταβολές φωνή της Κυβέλης Καστοριάδη και τη συνοδεία του Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις.

Η ευκολία της Κυβέλης να τραγουδά άπταιστα πέντε γλώσσες όπως και να αλλάζει ερμηνευτικό ύφος μαζί με τον άνθρωπο-ορχήστρα Ορέστη μεταμορφώνουν μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο Sous le ciel de Paris κι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Με πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές ξεκίνησε τη περιοδεία της το καλοκαίρι του 2017 από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα και συνεχίζοντας σε Πάτρα, Καβάλα, Αίγινα και ξανά στην Αθήνα, για να επιστρέψει στο Παρίσι όπου προετοίμασε τη θεατρική της παρουσία και μια σειρά εμφανίσεων με άξονα το Songs for a blue cloud, ενώ έκανε και μία σειρά μουσικών παραστάσεων στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Δεκέμβρη επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για να συναντήσει καλλιτεχνικά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του Passport-upstairs, σε 2 μουσικές βραδιές που συζητήθηκαν όσο καμία άλλη τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ παρουσίασε τη μουσική παράσταση σε Ηράκλειο (Βασιλική του Αγίου Μάρκου) και Θεσσαλονίκη (θέατρο Αθήναιον).

Σάββατο 28 Απριλίου 2018
Στις 9:00 το βράδυ

Συναυλιακός Χώρος «Μαρία Δημητριάδη»
(Αδειμάντου 12, Κόρινθος)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 10€ (ισχύει μέχρι τις 27/4)
Πώληση εισιτηρίων την ημέρα της παράστασης: 12€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
- Ταμείο του Συναυλιακού Χώρου «Μαρία Δημητριάδη»
- Public Κορίνθου, Δαμασκηνού 45
- www.ticketservices.gr

Παραγωγή - Οργάνωση:
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ