ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ

DALUZ ARENA - ΧΑΛΚΙΔΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ
DALUZ ARENA

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
ώρα: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
- Early Bird: 11€
- Προπώληση: 13€
- Στην είσοδο: 15€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ


TICKET SERVICES

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC

- στο tickets.pubic.gr
- σε όλα τα καταστήματα
PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
STEREOMATIC
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΛΗΣ
ΑΦΜ: 074429704
ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΔΡΑ: Κων/πόλεως 42, 16452, Αργυρούπολη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΧΑΛΚΙΔΑ
DALUZ ARENA

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο μεγαλύτερο Party της χρονιάς!Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στο DALUZ ARENA στην Χαλκίδα, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018.

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Χαλκίδα για πρώτη φορά, για μία μεγάλη συναυλία! Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ένα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα)

Προπώληση: €11 (early bird) - €13 - Ταμείο: €15