JAZZ & MORE TRIO

Μικρός Κεραμεικός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

JAZZ & MORE TRIO

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ


Σάββατο 13 Απριλίου & 20 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης 23:00

Το Τρίο παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαλεγμένων τραγουδιών ευρείας γκάμας. Πολλά κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο της Jazz αλλά και από άλλα είδη όπως της Soul, της Pop ή και της Bossa Nova, κατάλληλα διασκευασμένα, με την αισθαντική ερμηνεία της Αγάθης στη φωνή, πού στηρίζουν οι έμπειροι μουσικοί Τάκης Μπαρμπέρης στην κιθάρα και Γιάννης Παπαδόπουλος στο κοντραμπάσσο.

Αγαπημένα πολύ γνωστά αλλά και σχετικά άγνωστα κομμάτια από τους Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Billy Holiday, Nancy Wilson, Etta James, Donald Fagen, A.C.Jobim, Eurythmics, Duffy, Norah Jones, Tracy Chapman, Stevie Wonder, Sting, όλα με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αίσθηση μέσα από τη ματιά του Trio

Αγάθη – φωνή
Τάκης Μπαρμπέρης – κιθάρα
Γιάννης Παπαδόπουλος – κοντραμπάσσο

VIDEO

Αγάθη

H Aγάθη Γεωργιάδου είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών. Έχει σπουδάσει Μουσική στο Ελληνικό Ωδείο και Φωνητική με την Άννα Μουζάκη (2005-2009). Είναι απόφοιτη του επαγγελματικού jazz τμήματος του ωδείου “Lab Education”. Είναι επίσης Καθηγήτρια Γαλλικών και Δασκάλα ζωγραφικής. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες κλασσικής μουσικής με το φωνητικό σύνολο “Ημί-ολον” ως μέτζο σοπράνο. Υπήρξε βασική τραγουδίστρια στο jazz group “Family Affair” με τους Τ.Μπαρμπέρη, Γ.Γεωργιάδη, Γ.Πολυχρονάκο, Χ.Κεχρή, Β.Κοτζάμπαση, Κ.Χριστοδούλου, Γ.Μπαρμπέρη, όπου και έδωσε πολλές παραστάσεις από το 2009 έως 2019. Έχει επίσης πολλές συμμετοχές με το “ΓΕΩ Τrio” του κοντραμπασσίστα Γιώργου Γεωργιάδη. Το «Jazz & More Trio” είναι το βασικό της σχήμα τα τελευταία χρόνια με τους Τάκη Μπαρμπέρη στην κιθάρα, αρχικά τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο και πρόσφατα τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο κοντραμπάσσο.


Τάκης Μπαρμπέρης

Γεννήθηκε στήν Αθήνα. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο με τον Δημήτρη Φάμπα και ανώτερα θεωρητικά με τον Γιάννη Αυγερινό όπου και πήρε το πτυχίο Αρμονίας. Αρχικά παίζει ηλεκτρική κιθάρα σε πολλά Rock συγκροτήματα και από το 1979 ενδιαφέρεται για την Jazz μουσική που είναι και καθοριστική στον τρόπο θεώρησης της μουσικής. Από το 1981 διδάσκει μοντέρνα κιθάρα και αυτοσχεδιασμό (Εθνικό Ωδείο Πάτρας, Πινδάρειο, Ωδείο Ραυμόνδη, R.S.I., Ωδείο Φίλιππος Νάκας). Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν τους: Γ.Τρανταλίδη, Ν.Τουλιάτο, Π.Γκέκα, Α.Γεωργίου, D.Lynch, Τ.Φαραζή, Γ.Φακανά, Ν.Τουλιάτο, Λ.Πλιάτσικα, Σ. Χατζηγιάγκο, Κ.Καλογήρου, Γ.Κοντραφούρη, Τ.Πατερέλη, Γ.Βασσάλο, Π.Μπενετάτο, Γ.Κιουρτσόγλου, Π.Κούρτη, Trilok Gurtu, Πέτρο-Λούκα Χαλκιά, Γ.Πολυχρονάκο, Γ.Γεωργιάδη, Μ.Σαριδάκη Reshma Srivastava, Shankar Lal, Μ.Καπηλίδη, Debashish Bhattacharya, Subhashis Bhattacharya, Α.Πολυζωγόπουλο, Satnam Ramgotra, Χ.Κεχρή Φ.Παπαδόδημα Γ.Μπαρμπέρη, Glenn Corneille, Ilhan Ershasin κ.α. καθώς και με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Διονύση Σαββόπουλο, Βαγγέλη Γερμανό κ.α.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
"Iskra - Α New Day" (Polygram 1986), "Μοντέλο 63" (Lyra 1988), "Something From July" (Lyra 1990), "Αre You Happy?" (Lyra 1992), "Episodes" (Lyra 1995), "Naiva" (Lyra 1998) "Porto Kayio" (Libra 2004), "Jargon" (BarberMusic 2013), “Sleeping Revolution” (BarberMusic 2018), “In Parallel” (BarberMusic 2019)


ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ (σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά)
”Ο κήπος με τα παράξενα λουλούδια” (2002), “Γαμήλιο Εμβατήριο” για το το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (2004), “Κάτω απ' τον ίσκιο του βουνού” (2009), “Ελα να παίξουμε” (2012), “Ιφιγένεια εν Ταύροι” (2013), “Αδύναμη Καρδιά” (2014), “Αντιγόνη” (2016), “Πορτραίτο μιας Μαντόνα” (2019), “Ναπολεοντία” (2021), “Το Ψέμα” (2022), “Υπόθεση Μακρόπουλος” (2022).

MEDIA http://www.takisbarberis.com, YouTube, CD Baby


Γιάννης Παπαδόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε σύγχρονη μουσική με τους †Γιώργο Θεοχαρόπουλο (keyboards & θεωρητικά), Γιώργο Φακανά (ηλεκτρικό μπάσσο) και Γιώργο Γεωργιάδη (jazz κοντραμπάσσο). Είναι πτυχιούχος του LAB Music Education Jazz Professional Program, πτυχιούχος Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και κάτοχος MSc in Information Systems Engineering από το Πανεπιστήμιο Reading (Ηνωμένο Βασίλειο). Μέσα από τις συνεργασίες του με πληθώρα αξιόλογων μουσικών ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένα ενεργό μέλος της ζωντανής μουσικής κοινότητας της Αθήνας.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
“Letter to JF” (2023) - ως κοντραμπασσίστας
"Happy" (2021) - ως συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής & παραγωγός
"Jazz on TAP" (2012) - ως κοντραμπασσίστας, συνθέτης & συμπαραγωγός

ΘΕΑΤΡΟ (ως κοντραμπασσίστας επί σκηνής)
"Τα φώτα της πόλης" (2023) - με το Εθνικό Θέατρο
"Nekyia" (2016) - με το Grace Flowers Quartet της Φένιας Παπαδόδημα

PROJECTS
Yannis Papadopoulos Acoustic Group - πρωτότυπες συνθέσεις για ακουστικό σχήμα Yannis Papadopoulos Electric Group - πρωτότυπες συνθέσεις για ηλεκτρικό σχήμα livejazz.gr - ζωντανή jazz μουσική για social events στην Ελλάδα

MEDIA
YouTube, Bandcamp, Facebook, Instagram, LinkedIn

 
 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Φουαγιέ 
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
τηλ. 210 3454831
(χάρτης)
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 13 Απριλίου 2024
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
23.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
R.M. LIGHT ΑΜΚΕ
ΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΗΡ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΦΜ: 997021830
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Σάββατο 20 Απριλίου 2024, 23:00 JAZZ & MORE TRIO Μικρός Κεραμεικός ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ