Η πιανίστρια Natalia Trull παίζει Beethoven

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Ρεσιτάλ πιάνου

Η πιανίστρια Natalia Trull παίζει Beethoven

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024
Ώρα έναρξης: 20.30

 

ΣΧΕΤΙΚΟ LINK
N. Trull performs Beethoven & Schumann

Η Natalia Trull άρχισε να σπουδάζει πιάνο στην πόλη που γεννήθηκε, την Αγία Πετρούπολη. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Μόσχα και συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Τσαϊκόβσκυ όπου ανάμεσα στους δασκάλους της ήταν οι Y. Zak, M. Voskresensky και T. Kravchenko.

Η καριέρα της ως σολίστ ξεκίνησε το 1983, χρονιά κατά την οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό πιάνου του Βελιγραδίου. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε γι' αυτήν το 1986, όταν κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό πιάνου Τσαϊκόβσκυ. Το κοινό εντυπωσιάστηκε από τις ερμηνείες της σε έργα συνθετών όπως ο Σούμπερτ και ο Στραβίνσκυ.

Το 1993 η Natalia Trull τιμήθηκε με το Grand Prix στον διαγωνισμό Piano Masters του Μόντε Κάρλο (όπου γίνονται δεκτοί ως συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, μόνο νικητές διεθνών διαγωνισμών).

Ο απόλυτος έλεγχος και η φανταστική της δεξιοτεχνία, έχει ως αποτέλεσμα η Natalia Trull να έχει μεγάλη ζήτηση ως ερμηνεύτρια σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις μεγάλες ορχήστρες με τις οποίες έχει συμπράξει ως σολίστ είναι η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, η Φιλαρμονική του Λος Άντζελες, η Ορχήστρα του Μόντε Κάρλο, και όλες οι μεγάλες ρωσικές συμφωνικές ορχήστρες. Έχει συμπράξει επίσης με μαέστρους όπως οι Raphael Frubeck de Burgos, Raymond Leppard, Jean-Bernard Pommier, Gennady Rozhdestvensky, Vassily Sinaisky, Yuri Temirkanov.

Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει περισσότερα από 50 κοντσέρτα για πιάνο, ενώ ειδικότερα το Πρώτο κοντσέρτο για πιάνο του Τσαϊκόβσκυ είναι γι' αυτήν το περισσότερο δημοφιλές, αφού το έχει ερμηνεύσει περισσότερες από 100 φορές σε κορυφαίες αίθουσες συναυλιών σε όλο τον κόσμο.

Οι ερμηνείες της είναι αξιοσημείωτες και ξεχωρίζουν από την απόλυτη απορρόφησή της από τη μουσική, την ιδιαίτερη της σκηνική παρουσία, την μοναδική τεχνική στην παρουσίαση ενός πλούσιου ρεπερτορίου.

Η Natalia Trull προσκαλείται συχνά να διδάξει στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ιταλία, την Γερμανία και την Νότιο Αμερική. Είναι καθηγήτρια στο Ωδείο Τσαϊκόβσκυ της Μόσχας ενώ συμμετέχει συχνά ως μέλος κριτικών επιτροπών σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
(Χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
30€ Διακεκριμένη
25€
Α' Ζώνη
20€
Εξώστης
12€ Μειωμένο * - (εξαντλήθηκαν)

(*) τα μειωμένα εισιτήρια εκδίδονται μόνο στον εξώστη σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν φοιτητές, ΑμεΑ, πολυτέκνους, σπουδαστές ωδείων και άτομα ηλικίας άνω των 67 ετών

Οι θέσεις στον εξώστη είναι χωρίς αρίθμηση 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΑΙΟ
ΑΦΜ: 023438934
Δ.Ο.Υ.: Χολαργού
Έδρα: ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ 5, 156 69 ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, 20:30 Η πιανίστρια Natalia Trull παίζει Beethoven Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ