ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ & ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (ΕΒΓΕ) 2019

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ & ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (ΕΒΓΕ) 2019

Διοργάνωση: ΟΜΜΘ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ +DESIGN
  • 05 Μαΐου 2019
    Κυρ     20:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γραφιστικής, του σχεδιασμού ψηφιακών μέσων και της εικονογράφησης, για τη σημαντικότερη στιγμή της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, την τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).
Η εγχώρια σκηνή του σχεδιασμού της επικοινωνίας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κερδίσει μια πρωταγωνιστική θέση ανάμεσα στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές, καθώς σχεδιαστές και δημιουργικά γραφεία παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια και φόρα, συμμετέχουν σε εκθέσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας, βραβεύονται ανελλιπώς στους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς και διεκδικούν πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο.
Τα ΕΒΓΕ αποτελούν αναμφίβολα έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή την άνθηση. Συγκεντρώνοντας, αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα δείγματα της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα,  θέτουν τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύουν συνεχώς νέα ταλέντα και παρέχουν μια πλατφόρμα συνάντησης, αλληλεπίδρασης και καταγραφής των επαγγελματιών του χώρου.
Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής οπτικής επικοινωνίας, η τελετή απονομής των φετινών ΕΒΓΕ, θα πραγματοποιηθεί -για δεύτερη φορά στην ιστορία της στη Θεσσαλονίκη- στο πλαίσιο του Thessaloniki Design Week. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από τον χώρο της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, των τεχνών και της πολιτικής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15€ (γενική είσοδος)
Έναρξη προπώλησης: 4/4