Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο
Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο
"Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ"

 

Σε συνέχεια των μουσικών αφιερωμάτων σε σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς-ερμηνευτές, το καλλιτεχνικό σχήμα Ωδηπόρος παρουσιάζει τη μουσική παράσταση, "Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ", όπου θα ακουστούν τραγούδια του ποιητή – στιχουργού Νίκου Γκάτσου.
 
Τα τραγούδια αυτά, ντυμένα μουσικά από εξίσου σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, συνοδεύουν αδιάκοπα τις μικρές στιγμές της ζωής μας, στο γέλιο και στο δάκρυ, στην εσωτερική αναζήτηση ή την προσωπική μας ανάταση. 
 
Η εν λόγω μουσική παράσταση, η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, και ώρα 21:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ