Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024

ΠΛΥΦΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024

20-21 /09/2024

ΠΛΥΦΑ

Μια φορά το χρόνο το κύκλωμα χαλάει και τον Σεπτέμβρη του 2024 το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στήνει ξανά για δύο νύχτες τρία stages στο ΠΛΥΦΑ.

Ο φετινός επιμελητής, Metaman, κρατώντας την αόρατη κορδέλα που ενώνει την Λένα Πλάτωνος με τον Eddie Dark, πλέκει τον ιστό ενός φεστιβάλ ανοιχτού με κάθε σημασία της λέξης. Φέρνει κοντά φίλ@ και είδωλα ή και τα δύο ταυτόχρονα, σε ένα line-up αρκετά από τα ονόματα του οποίου συνοδεύει, λιγότερο ή περισσότερο, ο χαρακτηρισμός «θρυλικός», ακόμα και αν χρειάστηκε κάποιοι να κάνουν το Παρίσι-Ντακάρ γονατιστοί για να δούμε την επιστροφή των Regressverbot και των Victory Collapse.

Κάπως έτσι, ο Larry Gus και οι ανεπανάληπτες ζωντανές εμφανίσεις του συναντούν τα beats της Dj Pitsouni, ο αιρετικός λόγος των Lost Bodies συναντά τον νιχιλισμό των Dramachine, ενώ το electro-ποιητικό στοιχείο είναι πανταχού παρόν, από τον εμβληματικό Κ. Βήτα, ως την Molyneaux, τον Λαλούση και την Α. Επίθετη. Ολίνα και Ευρυπίδης δίνουν μια πιο ευαίσθητη οπτική στα πράγματα μαζί με τους Tropical Geometry που ενδίδουν σε πιο ποπ φόρμες, τιμώντας τις kraut καταβολές τους.

Penny, Dolly Vara και Expe από την άλλη, σχηματίζουν μια εκρηκτική τριάδα, με τον δικό της προσωπικό τρόπο η καθεμία, που έρχεται να προστεθεί στις Krista Papista και Sci-Fi River οι οποίες με την σειρά τους φέρνουν στο ΑΦΦ24 δύο από τις πιο απολαυστικές εμφανίσεις του ΑΦΦ23.

Incognito επιστροφές από την περσινή εκδοχή του φεστιβάλ αποτελούν όμως και οι παρουσίες των Echo Tides, Vassilina και Kristof, σε μια τοπική σκηνή που αλλάζει σχήματα, ονόματα και συνδυασμούς, βρίσκοντας διαρκώς νέους τρόπους να δυναμώνει τους δεσμούς της και να εξελίσσεται, κουβαλώντας και παραδίδοντας τον ίδιο σταυρό από γενιά σε γενιά, από την δεκαετία του 80 μέχρι τις μέρες μας.

Το πλήρες lineup του ΑΦΦ24:

Κ. Βήτα, Regressverbot, Λένα Πλάτωνος, Echo Tides, Lost Bodies, Penny+Sci-Fi River, Eddie Dark, Dolly Vara, Krista Papista, Vassilina, Kristof, Larry Gus, Dramachine, Ολίνα, Expe, Evripidis and His Tragedies, Victory Collapse, Molyneaux+Agatha, Α. Επίθετη, DJ Pitsouni, Tropical Geometry, Στέλιος Λαλούσης και Metaman

20/9/24 | 1η Αγοραφοβική Μέρα

Κ. Βήτα, Echo Tides, Penny+Sci-Fi River, Eddie Dark, Kristof, Larry Gus, Dramachine,Evripidis ND His Tragedies, Molyneaux+Agatha, DJ Pitsouni, Στέλιος Λαλούσης

21/9/24 | 2η Αγοραφοβική Μέρα

Regressverbot, Λένα Πλάτωνος, Lost Bodies, Dolly Vara, Krista Papista, Vassilina, Expe, Ολίνα, Victory Collapse, Α. Επίθετη, Tropical Geometry, Metaman


Επισκεφτείτε τα social media του φεστιβάλ για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook > @agorafoviko
Instagram > @agorafoviko

Διοργάνωση: Half Blind Productions | info@agorafoviko.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΠΛΥΦΑ
Κορυτσάς 39, Αθήνα
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Early Bird Αγοραφοβικό Διήμερο:
32€ Διαθέσιμο μέχρι τις 30 Ιουνίου

Οι τιμές εισιτηρίων μετά την 1η Ιουλίου
θα διαμορφωθούν ως εξής:

Αγοραφοβικό Διήμερο: 35€
Πρώτη Αγοραφοβική Μέρα: 20€
Δεύτερη Αγοραφοβική Μέρα: 20€
Στο ταμείο: 23€ (Hμερήσιο)

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά ως 10 ετών

Η είσοδος στις αίθουσες 7Α και 7Γ θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τη στιγμή της προσέλευσης.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
HALF BLIND PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 802165756
ΔΟΥ: ΑΙΓΑΛΕΩ
ΕΔΡΑ: Σωκράτους 23, Χαϊδάρι, 124 62

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  • 1η Αγοραφοβική Μέρα
    Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, 19:00 Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 1η Ημέρα - Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 ΠΛΥΦΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
  • 2η Αγοραφοβική Μέρα
    Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, 19:00 Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 2η Ημέρα - Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 ΠΛΥΦΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
  • Αγοραφοβικό Διήμερο
    20-21/09/2024 Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ - Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 ΠΛΥΦΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΔιαθεσιμότητα:    
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ