FLOW FILM FESTIVAL

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η γιορτή των boardsports επιστρέφει και φέτος στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με ένα υπερθέαμα προβολών σε στο Αμφιθέατρο - Συνεδριακό κέντρο πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ένα χρόνο μετά το περσινό sold out σε 2 αίθουσες στα Village cinemas, έρχεται ένα ολοήμερο gathering, με 6 ταινίες/πρεμιέρες και 10 προβολές για το πρώτο οργανωμένο short film competition ταινιών δράσης γυρισμένες στην Ελλάδα, το “The Thing About Shorts”.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Πειραιώς σε αμφιθέατρο 500 θέσεων, θα εγκατασταθεί ένα υπερσύγχρονο σύστημα εικόνας και ήχου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προβληθούν ταινίες extreme sports σε 4Κ, την υψηλότερη κινηματογραφική ποιότητα που διαθέτει η τεχνολογία σήμερα! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σπάνια οπτικοακουστική εμπειρία.

Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου θα υπάρχει και φέτος πλούσια έκθεση ειδών boardsports από τα πιο IN καταστήματα της πόλης, αλλά και μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας με την επιμέλεια του Ορέστη Ζούμπου και έργα άλλων φωτογράφων που θα ανακοινωθούν σύντομα στο web site της διοργάνωσης. Στον ίδιο χώρο θα γίνει και ο καθιερωμένος ετήσιος μεγάλος διαγωνισμός με δεκάδες δώρα προϊόντων και υπηρεσιών των σπορ περιπέτειας.

Στο RedBull dj booth θα επιλέγουν μουσική οι Γιάννης Χουλιάρας, Κώστας Χάρκο, Φίλιππος Ευστρατίου και Γιάννης Φαρασόπουλος, με ήχους Freestyle, funk, & hip hop grooves και λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα ακολουθήσει after movies party με tech house beats!

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
“Αμφιθέατρο – Συνεδριακό κέντρο πανεπιστημίου Πειραιώς”
Πέτρου Ράλλη & Θηβών 240 – ΤΚ 12244 (Eίσοδος από Πέτρου Ράλλη & Σαλαμινίας)
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 5381100 – Δωρεάν parking!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Eισιτήρια θα προπωλούνται ηλεκτρονικά μέσω της ticketservices.gr με δυνατότητα επιλογής θέσεων από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
500 διαθέσιμες θέσεις

Φοιτητές & άνεργοι: 8€ (100 θέσεις διαθέσιμες)
Early bird: 10€  (1 – 10 Νοεμβρίου)
Presale: 12€ | (11 με 25 Νοεμβρίου)
Door: 15€ (26 Νοεμβρίου)

Με την αγορά εισιτηρίου για το Flow Film Festival 2016 μπαίνεις σε κλήρωση για απίστευτα δώρα, προσφορά των υποστηρικτών της εκδήλωσης! Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στον χώρο της εκδήλωσης. Δες όλα τα δώρα εδώ: http://flowfest.gr/prize-giveaways/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

14:00 – Doors open

14:15 – 14:30 A not so fairy tale  | Full HD
Έξι εβδομάδες με το team της Rusty Toothbrush σε Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Ανδόρα, Αυστρία, Αυστραλία. Δυνατό street & backcountry short film που ξεχωρίζει!

15:00 – 16:12 The Thing About Greece | Full HD
Η πρεμιέρα έγινε στο περσινό Flow με ένα δυναμικό sold out σε 2 αίθουσες στα Village! Ακριβώς ένα χρόνο μετά, η αγαπημένη ταινία των Ελλήνων snowboarders επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για όσους δεν την είδαν, αλλά και για όσους θέλουν να την ξαναδούν, καθώς η ταινία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο internet αλλά ούτε για αγορά.

16:30 – 17:15 The Eternal beauty of snowboarding  | Full HD
Reality η ταινία snowboard? Σίγουρα όχι η ταινία που περιμένεις ή φαντάζεσαι ότι μπορεί να δεις! Μια διαφορετική προσέγγιση με πολλές δόσεις ρεαλισμού και εκτός των στερεότυπων που υπάρχουν στις υπερπαραγωγές ταινιών ski & snowboard!

17:40 – 19:00 The Thing About Shorts – film competition | Full HD
Φέτος στo Flow Film Festival, παρουσιάζουμε για πρώτη φορά ένα διαγωνισμό για ταινίες δράσης μικρού μήκους. Οι ταινίες θα έχουν διάρκεια 3 έως 6 λεπτά, ενώ θα είναι γυρισμένες αποκλειστικά στην Ελλάδα. Οι 10 καλύτερες ταινίες θα παίξουν στη μεγάλη οθόνη με τον 4Κ προβολέα!

19:30 – 19:40 Wind & Water | Full HD
Παρουσίαση του νέου film project από το The Thing About Greece για το kitesurfing στην Ελλάδα.

19:40 – 21:10 Chapter One | 4K
H ιλιγγιώδης εξέλιξη του kitesurfing αποτυπώνεται ξεκάθαρα μέσα από το αριστουργηματικό αυτό film, που παρουσιάζει με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μια παγκόσμια αθλητική κοινότητα ενωμένη με κοινό στόχο και πολύ όρεξη για ride πέρα από τα όρια! Η ταινία θα προβληθεί σε projection ανάλυσης 4Κ και γιγαντοοθόνη 8×4 μέτρα εξασφαλίζοντάς σας την ultimate κινηματογραφική εμπειρία!

21:45 – 22:30 Stronger | 4K
Αυτή είναι η snowboard ταινία που ξεχώρισε τελικά φέτος σύμφωνα με τα reviews των πιο έγκυρων snowboard web sites και των επισκεπτών τους. Ένα εκρηκτικό hardcore film που γυρίστηκε για λογαριασμό της Union, εξολοκλήρου με κάμερες RED στα 4Κ, στο οποίο εμφανίζονται οι top snowboarders από το team της Union: Travis Rice, Gigi Ruf, Bryan Iguchi, Torstain Horgrmo, Kazu Kokubo και άλλοι!

23:00 – 23:45 Backyards project  | 4K
Από το Chamonix στην Αλάσκα για ski, surf, snowboard & skate μέσα από τα μάτια του κορυφαίου Γάλλου skier,
Sam Favret.

00:00 – Prize giveaways & after movies party

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
14:00 - 24:00 - Ημερίδα
Αμφιθέατρο - Συνεδριακό Κέντρο
Πανεπιστημίου Πειραιώς

Πέτρου Ράλλη & Θηβών 240 - ΤΚ 12244
(Eίσοδος από Πέτρου Ράλλη & Σαλαμινίας)
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 5381100
Δωρεάν parking!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ολοήμερο)
Φοιτητές & άνεργοι: 8€
(100 θέσεις διαθέσιμες)
Early bird: 10€
(1 - 10 Νοεμβρίου)
Presale: 12€
(11 με 25 Νοεμβρίου)
Door: 15€
(26 Νοεμβρίου)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται είτε στο θέατρο την ημέρα της παράστασης, είτε νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39. Για την παραλαβή αρκεί μια ταυτότητα του παραλαμβάνοντος.

E-TICKET
Αν διαθέτετε εκτυπωτή, μετά την ηλεκτρονική αγορά σας, μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο PDF τα εισιτήριά σας και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε με τα εκτυπωμένα εισιτήρια, χωρίς να χρειαστεί να τα παραλάβετε από το ταμείο.

Με την αγορά εισιτηρίου για το Flow Film Festival 2016 μπαίνεις σε κλήρωση για απίστευτα δώρα, προσφορά των υποστηρικτών της εκδήλωσης! Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στον χώρο της εκδήλωσης. Δες όλα τα δώρα εδώ: http://flowfest.gr/prize-giveaways/

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΖΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚ. ΟΡΕΣΤΗΣ
Διάθεση κιν/κών ταινιών - Διοργ.εκδηλώσεων
ΑΦΜ: 101768036
ΔΟΥ: Α ΠΑΤΡΩΝ
ΕΔΡΑ: Πάφου 1, Πάτρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://flowfest.gr
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ