3ος Διαγωνισμός Φλάουτου «Ουρς Ρούτιμαν» - Συναυλία βραβευθέντων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
«ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ώρα: 19.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

€5

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά παραλαμβάνονται με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα της παράστασης στην είσοδο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είτε νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
ΑΦΜ: 090110260
ΔΟΥ: ΚΑ Αθηνών
ΕΔΡΑ: Κόκκαλη 1, Αθήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


3ος Διαγωνισμός Φλάουτου
«Ουρς Ρούτιμαν»
Συναυλία βραβευθέντων

Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018, 19:00Την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, στις επτά το απόγευμα, η Μουσική Βιβλιοθήκη διοργανώνει συναυλία των βραβευθέντων στον 3ο Διαγωνισμό Φλάουτου που έγινε τον Απρίλιο του 2017 στο Ωδείο Αθηνών στη μνήμη του Ελβετού φλαουτίστα Ουρς Ρούτιμαν, ο οποίος έζησε και εργάστηκε στην Ελλάδα από το 1965.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι νικητές: Γιώργος Σκριβάνος, Αλέξανδρος Γιαγκούσης, Νικολίνα Βιτουλαδίτη, Χλόη Αλειφτήρα, Σοφία Τσάδαρη, Ευσταθία Γισδάκη, Χριστίνα Μαριακάκη, Σοφία Χατζή, Βασιλική Σταυροπούλου, Παύλος Ραμός και Σωτηρία Μηλιώνη.

Ο Ουρς Ρούτιμαν, υπήρξε για χρόνια το πρώτο φλάουτο της ΚΟΑ, χαρίζοντας εξαιρετικές ηχητικές στιγμές και συγκινητικές ερμηνείες στο αθηναϊκό κοινό. Παράλληλα ως καθηγητής του Ωδείου Αθηνών, άφησε πίσω του μια στρατιά εξαιρετικών φλαουτιστών.

Γεννημένος στο Μούρι της Ελβετίας το 1937, κλήθηκε το 1965 στην Ελλάδα για να δημιουργήσει σχολή φλάουτου και για να καλύψει τα κενά στις αθηναϊκές συμφωνικές ορχήστρες.Δυο χρόνια πριν είχε αποφοιτήσει από το Ωδείο της Ζυρίχης ως μαθητής του Α. Jaunet και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές δίπλα στον Joseph Bopp στη Βασιλεία και στον Peter Lukas Graf. Υπήρξε μέλος διαφόρων ορχηστρών της Ελβετίας καθώς και μουσικών συνόλων και δίδαξε τόσο στο Ωδείο της Ζυρίχης όσο και στο γυμνάσιο Βάδεν της ίδιας πόλης. Ερχόμενος στην Ελλάδα έλαβε τη θέση του πρώτου φλάουτου στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών από τον Νοέμβριο του 1965 μέχρι την συνταξιοδότησή του και από το 1975 δίδασκε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών.

Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου, 19:00
Πολυχώρος Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τιμές εισιτηρίων: € 5
Προπώληση: 12 Μαρτίου
Εισιτήρια - πληροφορίες: Ticketservices.gr και στα Καταστήματα Public

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Cosmotetv, Tρίτο πρόγραμμα, Αθήνα 9.84, naftemporiki.gr, clickatlife.gr, monopoli.gr, art&life.gr, skywalker.gr, ploigos.

Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα 11521, Τ 210 7282778,
www.mmb.org.gr, library@megaron.gr