17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ
Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Από 22 Ιουνίου 2024

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης | McF
(Πειραιώς 206, Ταύρος)

Ώρα έναρξης παραστάσεων : 8.30 μ. μ.
Είσοδος Ελεύθερη

 

Για 17η συνεχόμενη χρονιά το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, συνεχίζει το ταξίδι του, όχι χωρίς προβλήματα είναι η αλήθεια, αλλά με την ίδια ορμή και τον ίδιο ενθουσιασμό όσο και την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε. Πολύς λόγος γίνεται πάντα περί της αξίας που έχει η Τέχνη στην ζωή του ανθρώπου. Όμως στην πραγματικότητα σε περιόδους αλλαγών ή κρίσεων πολιτικών ή οικονομικών, το πρώτο πράγμα που περιορίζεται, μερικές φορές καταργείται κιόλας, είναι η καλλιτεχνική δημιουργία, η οποία από πολλούς εκάστοτε ιθύνοντες αντιμετωπίζεται ως ένα χόμπυ πολυτελείας. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την καλλιτεχνική δημιουργία ανθρώπων που δεν είναι επαγγελματίες ώστε να εξαρτάται ο βιοπορισμός τους από αυτήν, οπότε σε αυτήν την περίπτωση η ανάγκη τους για επικοινωνία και ψυχική έκφραση, αντιμετωπίζεται πολύ συχνά ως ένα περιττό έξοδο.

Το παρόν κείμενο δεν συντάχθηκε με σκοπό να αποδείξει την αξία ενός θεσμού όπως είναι το Διαδημοτικό Φεστιβάλ. Έτσι κι αλλιώς η αξία του είναι αυταπόδεικτη από την επί 17 χρόνια αδιάκοπη παρουσία του κάθε καλοκαίρι στις γειτονιές της Αττικής όπου πραγματοποιείται. Αποδεικνύεται από τον κόπο και το μεράκι όλων αυτών των ανθρώπων που επιμένουν να συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια και να προσφέρουν εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο τους και την αγάπη τους για το θέατρο στα ερασιτεχνικά σχήματα των δήμων τους. Αποδεικνύεται τέλος από το πλήθος του κόσμου που προσέρχεται κάθε χρόνο ,με ελεύθερη πάντα είσοδο, να παρακολουθήσει τις παραστάσεις και να αγκαλιάσει ένθερμα μια προσπάθεια που δεν αποσκοπεί σε κανένα κέρδος, πλην της ψυχικής ανάτασης που προσφέρει το θέατρο.

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν περιμένουμε να σας ξαναδούμε κοντά μας. Με την ελπίδα ότι η δική σας αγάπη και στήριξη και ο δικός μας ενθουσιασμός, είναι αρκετά ώστε εθελοντικές προσπάθειες σαν κι αυτήν να βρίσκουν πάντα χώρο έκφρασης στις πόλεις μας.

Το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής υποδέχεται τους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο νέο κύκλο των παραστάσεών του. Το Φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους κατοίκους μας, θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο από τις 22/6/24 έως τις 30/6/24 και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, από τις 23/9/24 έως τις 6/10/24, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
22 -30 Ιουνίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550

TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.g
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΠΙΔ
ΑΦΜ: 999466605
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ