ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ The musical

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ
Κυψέλης 2, Κυψέλη
τηλ. 2108831068

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ενήλικες: 12€
Παιδιά: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Ταμείο Θεάτρου
- Υπηρεσία Εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.TicketServices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 10% επί της τιμής του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στο ταμείο του θεάτρου με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα.

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

HIGHWAY PRODUCTIONS
KIDO MUSIC

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ

Λάχανα και Χάχανα The musical
του Τάσου Ιωαννίδη

H Highway Productions και η Kido Music αναλαμβάνoυν τη δεύτερη παρουσίαση της παράστασης ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ THE MUSICAL μετά τη μεγάλη περυσινή της επιτυχία. Έτσι από 14 Οκτωβρίου 2012, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν μια σπουδαία θεατρική πρόταση. Τα τραγούδια του Τάσου Ιωαννίδη που ήδη γνωρίζουν και λατρεύουν τα παιδιά, τραγούδια έξυπνα, αστεία και γλυκά, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά, αποτέλεσαν το έναυσμα και τη βάση για την παράσταση «Λάχανα και Χάχανα The Musical». O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε το πρωτότυπο θεατρικό έργο και με τη συνεργασία της χορογράφου–σκηνοθέτιδας Αποστολίας Παπαδαμάκη, δημιούργησαν μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση. Ένα σύγχρονο και επίκαιρο μιούζικαλ με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς, παρμένους από τον κόσμο του ονείρου.

Η παράσταση πραγματεύεται δύο «φαινομενικά» αντίθετους πόλους: την Τέχνη και την Τεχνολογία, και πώς αυτοί συγκρούονται ή συνομιλούν κατά τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας. Γιατί όταν αυτό που θέλουμε να μάθει το παιδί το κάνουμε τραγούδι, αποκτά χρώμα, γίνεται παιχνίδι, γίνεται μια συναισθηματική εμπειρία. Τότε η μνήμη «ενδίδει» στη μαθησιακή διαδικασία και λειτουργεί με τρόπο «αειθαλή», με ανεξίτηλα χρώματα.

Την παράσταση παρακολούθησαν πέρυσι 15.000 παιδιά. Ενα πρωτότυπο μιούζικαλ, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά από ανακυκλωμένα υλικά, με πολύχρωμα κοστούμια για λαχανοξωτικά, ρομπότ, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Μουσική: Τάσος Ιωαννίδης
Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Αποστολία Παπαδαμάκη
Στίχοι: Παυλίνα Παμπούδη
Ενορχήστρωση: Kώστας Γανωσέλλης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Εικονογράφιση: Βανέσσα Ιωάννου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βίντεο: Απόστολος Νικολαΐδης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ανδρονίκη Χριστάκη, Ελίνα Μαντίδη

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Αμβράζης, Κωνσταντίνος-Κάρολος Αρμένης, Ορφέας Ζαφειρόπουλος, Αρης Μπαλής, Ντένης Μακρής, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη
Λυρικός τραγουδιστής: Χρήστος Αμβράζης
Μουσικός: Ορφέας Ζαφειρόπουλος
Χορεύουν: Μαριάνθη Γκογκάκη, Ειρήνη Τσιμπραγού, Αναστάσης Καναρίδης

Συμπαραγωγή της HIGHWAY PRODUCTIONS (Γιώργος Λυκιαρδόπουλος) και της KIDO MUSIC

Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα κάθε Κυριακή μετά την παράσταση των 11.00
Μετά την παράσταση ακολουθεί θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα όπου 20 παιδιά, που έχουν ήδη κρατήσει θέση στο πρόγραμμα, συμμετέχουν ενεργά, με τη βοήθεια ηθοποιών. Πάνω στη σκηνή λαμβάνουν χώρα μία σειρά από δράσεις βασισμένες στα τραγούδια και τις χορογραφίες της παράστασης.

Πληροφορίες:

ΠΕΡΙΟΧΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ
Κυψέλης 2, Κυψέλη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
2108831068

Ticket Services:
Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από 14 Οκτωβρίου 2012

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Κυριακή 11.00 και 15.00
Κάθε Σάββατο 12:00 (από 23/2)
Καθημερινές για σχολεία

Κάθε Κυριακή 13.15-14.15 πραγματοποιείται θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για 20 παιδιά, βασισμένο στα τραγούδια και τις χορογραφίες της παράστασης. Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού παιδιών. Τιμή θεατροπαιδαγωγικού: 5 €

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Παιδικό 10  €
Κανονικό 12 €
Ισχύουν εκπτωτικά πακέτα κατηγοριών (εκπαιδευτικοί, πολυμελείς οικογένειες, γκρουπ, σύλλογοι, ωδεία, σχολές χορού, πολλαπλές επισκέψεις, κλπ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
90 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)

Υπεύθυνη για τα σχολεία:
Aθηνά Μπερδέκα 2107226347, 6944960790, theatrolaxana@gmail.com
SITE: www.highway.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ορέστης Παναγιώτου