ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ «ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΕΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2019
Ώρα έναρξης: 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
8€ γενική είσοδος
4€ παιδιά, φοιτητές, άνεργοι
4€ αμεα, άνω των 65 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567 (*)
- Online: www.ticketservices.gr (*)
- Public

(*) Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας +0,50€ ανα εισιτήριο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή οnline παραλαμβάνονται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή/και πιστωτικής κάρτας, από τα ταμεία του Θεάτρου την ημέρα της παράστασης, ή οποιαδήποτε στιγμή από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39.

E-TICKET
Αν έχετε εκτυπωτή, μετά τη συναλλαγή σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) ώστε να το εκτυπώσετε και να εισέλθετε στην αίθουσα με το εκτυπωμένο εισιτήριο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΡΤ ΑΕ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
«ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΕΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η Χορωδία της ΕΡΤ μας καλεί να την ακολουθήσουμε σ' ένα ηχητικό ταξίδι από τον Δούναβη έως το Αιγαίο και από τον ρομαντισμό έως την σύγχρονη μουσική, τραγουδώντας κάποιες από τις ωραιότερες σελίδες του ρεπερτορίου με συνοδεία πιάνου και α καπέλα.

Το πρόγραμμα αρχίζει με δύο εμβληματικές συνθέσεις των ρομαντικών Ρόμπερτ Σούμαν και Γιοχάννες Μπραμς πάνω στην τσιγγάνικη ζωή, στις χαρές και στους καημούς του έρωτα. Περνώντας ανατολικότερα θα ακούσουμε τις πανέμορφες μοραβικές μελωδίες του Αντονίν Ντβόρζακ, από την περιοχή της σημερινής Τσεχίας, στην συνέχεια μία από τις ωραιότερες συνθέσεις για χορωδία του μεγάλου μοντερνιστή Λέος Γιάνατσεκ, αλλά και σλοβάκικα δημοτικά στην μοναδική εναρμόνιση του Ούγγρου Μπέλα Μπάρτοκ.

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος επικεντρώνεται σε σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και κυρίως σε χορωδιακές μελοποιήσεις ποιημάτων του Γιώργου Σεφέρη από τα Ημερολόγια Καταστρώματος και το Τετράδιο Γυμνασμάτων. Ηχούν έργα των Νίκου Χριστοδούλου, Περικλή Κούκου και Κωστή Κριτσωτάκη, κάποια από τα οποία γράφτηκαν ειδικά για την Χορωδία της ΕΡΤ και τον αείμνηστο Αντώνη Κοντογεωργίου.

Στο πιάνο συμπράττει ο Θάνος Μαργέτης, διευθύνει ο Μιχάλης Ζέκε.

Ώρα έναρξης: 20:30μμ

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (γενική είσοδος) και 4 ευρώ για παιδιά, φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ και άνω των 65.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket services, Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, στο τηλέφωνο 210 7234567, στο www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Διοργάνωση: ΕΡΤ Α.Ε.