INTROSPECTION by The House Of Drama

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

INTROSPECTION
by The House Of Drama

HOUSE OF DRAMA
  • 25 Μαΐου 2018
    Παρ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που νιώθεις μόνος, που νιώθεις ότι έχεις προβλήματα που δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν και που ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει. Ότι όλα είναι μάταια. 
Και ξαφνικά βλέπεις μια ταινία, διαβάζεις ένα βιβλίο, ακούς ένα τραγούδι και νιώθεις πως ο δημιουργός του σου απλώνει το χέρι και σου λέει πως δεν είσαι μόνος. Πως αυτά τα συναισθήματα δεν τα βιώνεις μόνο εσύ.
Αυτό θέλουμε να κάνουμε και μεις μ'αυτή την παράσταση.

Το The House Of Drama η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξή σας μέσα από το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", παρουσιάζει την παράσταση ΙNTRΟSPECTION, μια ενδοσκόπηση στα συναισθήματα και στους προβληματισμούς των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή.
Μέσα από τις χορογραφίες μας θα μιλήσουμε για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τον έρωτα, το σεξ, την φήμη στην εποχή των social media. Θα μιλήσουμε για τα στερεότυπα, την ομοφοβία, τον σεξισμό, για την ζωή και την αγάπη.
Έτσι όπως εμείς ξέρουμε. Μέσω της ποπ κουλτούρας, της πολύχρωμης και παραμυθένιας αισθητικής μας και του χιούμορ.
Στόχος μας δεν είναι να δώσουμε απαντήσεις. Θέλουμε μόνο να κάνουμε ερωτήσεις και να μιλήσουμε για πράγματα τα οποία είναι εκεί αλλά δεν τα εξωτερικεύουμε συχνά με λόγια. 
100 χορευτές υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του χορογράφου Μάριου Μιλτιάδου υπόσχονται να σας ταξιδέψουν παρουσιάζοντας σας τη ζωή τους μέσα από χορευτικές εικόνες για να σας δείξουν ότι η ζωή είναι πραγματικά όμορφη και αξίζει να την ζεις σε όλες της τις εκφάνσεις. 
Και αυτό το ξέρουμε πλέον με σιγουριά γιατί αυτή η παράσταση χτίστηκε μέσα στο σκοτάδι αλλά πλέον είναι λουσμένη στο φως.
Θα ταξιδέψετε μαζί μας;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση:
15€, 12€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων)

Στην είσοδο:
20€, 16€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.
Κανονισμοί COVID19
  • Η ηλεκτρονική προμήθεια εισιτηρίων είναι υποχρεωτική...
  • Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια τυπωμένα ή αποθηκευμένα στο κινητό τους σε μορφή pdf.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ