Drops of Breath - Τύποι εισιτηρίων

Επιστροφή στην σελίδα της παράστασης


1. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Για να δείτε την παράσταση ως υποβρύχιος θεατής, επιλέξτε το «Υποβρύχιο Εισιτήριο»

Η κατάδυση στα έξι (6) μέτρα θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία! Καταδυθείτε στο υποβρύχιο «θέατρο» και δείτε τους χορευτές να κινούνται στο υγρό στοιχείο σε πλήρη αρμονία με τη μουσική!

Ώρα προσέλευσης: 12.00 – Ώρα έναρξης: 14.00

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται η χρήση του απαραίτητου καταδυτικού εξοπλισμού: Συσκευή Ρύθμισης Πλευστότητας (BCD), Ρυθμιστής με SPG, Στολή υγρού τύπου, Μάσκα, Πέδιλα, Ζώνη Βαρών, Φιάλη με συμπιεσμένο Αέρα.
Οποιοδήποτε κόστος σχετίζεται με την απόκτηση διπλώματος καταδύσεων ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πιστοποίηση παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω.

Για να συμμετέχετε ως υποβρύχιος θεατής, χρειάζεται:

-  να είστε πάνω από 10 ετών

- να έχετε ένα πιστοποίηση κατάδυσης από έναν καταδυτικό οργανισμό πιστοποίησης, αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος (PADI, SSI, IANTD, ANDI, CMAS/Ελληνική Ομοσπονδία).

- να επιδείξετε ένα καταδυτικό ημερολόγιο που θα δείχνει ότι η τελευταία σας κατάδυση ήταν μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Διαφορετικά, θα πρέπει να γίνει ένα επαναληπτικό μάθημα με το Aqua Divers Club και τα συνεργαζόμενα καταδυτικά κέντρα για την παράσταση.

- να στείλετε ένα αντίγραφο της καταδυτικής σας κάρτας πιστοποίησης, την ημερομηνία της τελευταίας σας κατάδυσης και το μέγεθος της στολής σας (S, M, L, XL) στο Aqua Divers Club αμέσως μόλις αγοράσετε το εισιτήριό σας ή το αργότερο μια εβδομάδα πριν από την παράσταση στα email: info@aquadiversclub.com & petros@aquadiversclub.com

- να συμπληρώσετε δυο έντυπα που θα σας δώσουμε την ημέρα της παράστασης – το έντυπο Iατρικής Δήλωσης, το έντυπο Συνήθεις Πρακτικές Ασφαλούς Κατάδυσης – Δήλωση Κατανόησης και το έντυπο Δήλωση Αποδοχής Νομικής Ευθύνης & Κινδύνου/Εντυπο Συμφωνίας Γνωστοποίησης και Αναγνώρισης μη-Αντιπροσώπου – Γενική Εκπαίδευση.

Ωστόσο:

-αν δεν έχετε προηγούμενη καταδυτική εμπειρία, ελάτε να εκπαιδευτείτε στην κατάδυση προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Η εκπαίδευση θα γίνει από το Aqua Divers Club και τα συνεργαζόμενα καταδυτικά κέντρα με αυτό για αυτή την παράσταση. Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα κατάδυσης, τη διάρκεια, το κόστος, η επικοινωνία γίνεται με το Aqua Divers Club: info@aquadiversclub.com, τηλ. 2291053461 ή με τον Πέτρο: petros@aquadiversclub.com, τηλ. 6947 564261

- αν ο κάτοχος της καταδυτικής κάρτας πιστοποίησης δεν έχει καταδυθεί για τουλάχιστον έξι μήνες, θα πρέπει να κάνει ένα πρόγραμμα ανασκόπησης αυτόνομης κατάδυσης με ένα αναγνωρισμένο καταδυτικό κέντρο και να αποδείξει την πραγματοποίηση αυτής της κατάδυσης μέσω του καταδυτικού του ημερολογίου.

Αν έχετε καταδυτική κάρτα πιστοποίησης και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας εξοπλισμό στη διάρκεια της παράστασης, απαιτείται αποδεικτικό καλής συντήρησής του μέσα στους τελευταίους δώδεκα μήνες, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί στο Aqua Divers Club: info@aquadiversclub.com & petros@aquadiversclub.com


2. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Για να δείτε την παράσταση σαν snorkeler (περιηγητής επιφανείας με μάσκα και πέδιλα), επιλέξτε το «Εισιτήριο για την επιφάνεια της θάλασσας».

Αν προτιμάτε να μείνετε στην επιφάνεια θα απολαύσετε μια πανοραμική εικόνα του βυθού και της αιωρούμενης χορογραφίας!

Ώρα προσέλευσης: 13.00 – Ώρα έναρξης: 14.00

Για να συμμετάσχετε ως θεατής στην επιφάνεια της θάλασσας, μπορείτε να φέρετε τη μάσκα σας, τον αναπνευστήρα, τα βατραχοπέδιλα και το μαγιώ σας ή να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό που θα σας δώσουμε εμείς. Η χρήση του εξοπλισμού περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου «Θεατής στην επιφάνεια της θάλασσας».

Όσοι επιθυμούν να μάθουν snorkeling προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση, μπορούν να κάνουν μαθήματα snorkeling στο Aqua Divers Club και στα συνεργαζόμενα με αυτό καταδυτικά κέντρα.
Το κόστος της εκπαίδευσης snorkeling ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου.

Οι Snorkeling συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο Statement of Risk and Liability/Non Agency Acknowledgement, Discover Snorkelling and Skin Diving (EU Version).


3. EΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΘΟΝΗΣ

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση μαγνητοσκοπημένη από την οθόνη στην παραλία, επιλέξτε το «Εισιτήριο Οθόνης».

Ελάτε με το εισιτήριό σας, διαλέξτε το πιο άνετο μαξιλάρι που θα έχουμε για εσάς στο γρασίδι, δίπλα στη θάλασσα και δείτε την υποβρύχια παράσταση από την οθόνη. Η ιδιαίτερη αυτή οπτική εμπειρία ξεκινά μόλις φορέσετε το καπέλο σας. Γι’ αυτό, μη ξεχάσετε να το φέρετε μαζί σας!

Ώρα προσέλευσης : 13.30 – Ώρα έναρξης: 14.00

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ