ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ του ΓΙΑΝ ΝΤΕ ΧΑΡΤΟΓΚ

EVENT DETAILS

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Ερμούπολη, Σύρος
τηλ. 2281085192

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα έναρξης: 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
80 ' (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ κανονικό
5€ άνεργοι/φοιτητές
δεκτές ατέλειες (στο θέατρο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TAMEIΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ

- ΤΗΛ. 2281085192

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΜΚΕ
ΑΦΜ: 997192970
ΔΟΥ: ΣΥΡΟΥ
ΕΔΡΑ: Μάρκου Μπότσαρη 41, 84100, Σύρος

PHOTO GALLERY
EVENT INFORMATION

ΓΙΑΝ ΝΤΕ ΧΑΡΤΟΓΚ
«ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ»

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΡΟΥ

28 - 29 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα 9:00μμ

Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία:
Στέλιος Γεράνης

Πρωταγωνιστούν:
Σοφία Νομικού - Γιάννης Ρούσσος

Παρακολουθούμε τη ζωή ενός ζευγαριού από την πρώτη μέρα του γάμου τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Από τον ενθουσιασμό και τα σχέδια των πρώτων χρόνων μέχρι και τη ζωή που ίσως περάσει χωρίς να το καταλάβεις.

Ο Ολλανδός συγγραφέας Γιαν ντε Χαρτογκ πραγματεύτεται τα στάδια του ζευγαριού και του γάμου με κεντρικό ήρωα «Το Νυφικό Κρεβάτι».

Μια διαχρονική γλυκόπικρη κωμωδία που θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε αλλά κυρίως να ταυτιστούμε όπως έκανε για εκατομμύρια θεατες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα παγκοσμίως, έχει αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία από κοινό και κριτικούς και έχει γίνει ένα από τα θρυλικότερα έργα στο Broadway.

Έγραψε ιστορία και στην Ελλάδα τόσο με το πρώτο ανέβασμα του από τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη όσο και με το δεύτερο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Φέρτη

Σημείωμα σκηνοθέτη

Ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται αρχές 20ου αιώνα και δοκιμάζουν το πείραμα του γάμου. Προσπαθούν να επιβιώσουν περνώντας από όλα τα στάδια του έγγαμου βίου. Αγαπιούνται, μισιούνται, κλαίνε, γελάνε, τεκνοποιούν.
Το πείραμα πέτυχε;
Η απόφαση δική σας.

Στέλιος ΓεράνηςDo we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't