TEDxUniversityofMacedonia

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

 • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
 • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
 • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ONLINE STREAMING

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

TEDxUniversityofMacedonia grows louder as a "Crescendo"

Το TEDxUniversityofMacedonia για όγδοη χρονιά ετοιμάζεται για το δικό του "Crescendo" στις 8 Μαΐου 2021. Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης γίνεται η virtual οθόνη του TEDxUniversityofMacedonia. Κάθε ιδέα που αξίζει να διαδοθεί είναι μια ώθηση για να διατηρήσουμε τον ρυθμό στη ζωή μας. Με 7 ομιλίες και 3 performances η φετινή διοργάνωση "μεγαλώνει" ακόμα περισσότερο και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφού θα λάβει τη μορφή ενός Virtual Experience!

To Crescendo χαρακτηρίζεται ως ένας μουσικός όρος ο οποίος αναφέρεται στην βαθμιαία αύξηση της έντασης. Προερχόμενο από την ιταλική λέξη cresere, που σημαίνει "μεγαλώνω", αφορά το σημείο του κομματιού όπου προοδευτικά ο ήχος αυξάνεται. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει την διαδικασία της κλιμάκωσης. Άλλωστε, συχνά εστιάζουμε στην ύψιστη στιγμή ξεχνώντας ότι η πορεία πριν την κορυφή είναι εξίσου σημαντική.

Το TEDxUniversityofMacedonia, ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το μεγαλύτερο νεανικό event της Βόρειας Ελλάδας, αποτελεί ανεξάρτητη διοργάνωση η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του TED, με στόχο την διάδοση ιδεών και το έναυσμα για αλλαγή και δράση.

Το θέμα μας θυμίζει πως σε έναν κόσμο αβέβαιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο, η συνεχής εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, καθώς η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι εναρμονισμένες με τη ζωή τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Έτσι και το Crescendo του 8ου TEDxUniversityofMacedonia στις 8 Μαΐου 2021 έρχεται είτε με τρόπο ρυθμικό είτε ξαφνικό να φέρει μια νότα αλλαγής μέσω ενός Virtual Experience.

Τα εισιτήρια για το main event του TEDxUniversityofMacedonia που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021.

ARE YOU READY TO GROW LOUDER?

Περισσότερες πληροφορίες:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
TEDxUniversityofMacedonia
"Crescendo"
online streaming
μέσω της πλατφόρμας Crowdcast

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2021
ώρα έναρξης: 11.00πμ
(ώρα Ελλάδας EET / UTC+3)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

απλό εισιτήριο
5€
περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και την αποστολή newsletter με εκπτωτικά κουπόνια και διαφημιστικό υλικό.

premium εισιτήριο
8€
περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και επιπλέον την αποστολή limited delegate bag με προϊόντα εταιριών, εκπτωτικά κουπόνια, το budge του θεατή και αναμνηστικά δώρα σχετικά με τη διοργάνωση

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Crowdcast.
 • Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.
 • Κατά την αγορά του εισιτηρίου καταχωρείται το email του θεατή, στο οποίο θα αποσταλούν οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα.
 • Μπορεί να αγοραστεί μόνο ένα εισιτήριο για κάθε email.
 • Η αποστολή των οδηγιών σύνδεσης θα γίνει αυτόματα από την πλατφόρμα crowdcast το αργότερο έως και τις 7/5.
 • Παρακαλούμε, μετά την αγορά ελέγχετε τακτικά τα εισερχόμενα μηνυματά σας, αλλά και τον φάκελο spam, γιατί η λήψη του μηνύματος με τις οδηγίες σύνδεσης είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.
 • Η μετάδοση της εκδήλωσης αρχίζει συγκεκριμένη ώρα και δεν υπάρχει η δυνατότητα  επανάληψης της προβολής άπαξ και έχει αρχίσει. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στην πλατφόρμα.
 • Κατά την διάρκεια της μετάδοσης θα υπάρχει και live chat μεταξύ των θεατών.
 • ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  - ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ
  Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
  Πανεπιστημίου Μακεδονίας

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ


  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
  Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
  Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
  κάντε κλικ εδώ