Συμφωνικός Ρωμαίος & Ιουλιέτα

ODEON OF HERODES ATTICUS

EVENT DETAILS

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
(χάρτης)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
ώρα: 20.30

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη: 45€
Α' Ζώνη: 30€

Β' Ζώνη: 25€

Γ' Ζώνη: 20€

Άνω Διάζωμα: 14€


ΑΜΕΑ
Δωρεάν

Παιδιά
Η είσοδος επιτρέπεται για παιδιά από 6 ετων και άνω με αγορά κανονικού εισιτηρίου.

ΑΜΕΑ-Αναπηρικά αμαξίδια
Για άτομα με κινητικές δυσκολίες και χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου + ενός συνοδού, προβλέπονται θέσεις με ειδική πρόσβαση στις πρώτες σειρές της Κερκίδας Α. Για την προμήθεια των συγκεκριμένων εισιτηρίων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2107234567.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
καταστήματα PUBLIC


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν οποιαδήποτε στιγμή στο εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, ή την μέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του Ηρωδείου. Για την παραλαβή αρκεί μια ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΛΑΣ
(Μέλος του ΠΑΣΠΑ - Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών)
ΑΦΜ: 998628601
ΔΟΥ: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΔΡΑ: Οθωνος Σταθάτου 37-39, Κάτω Πατήσια


EVENT INFORMATION

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

20:30

Συμφωνικός Ρωμαίος & Ιουλιέτα

Ο Τσαϊκοφσκι, ο Προκόφιεφ κι ο Ραχμάνινωφ
συναντούν τους Σαίξπηρ και Τσέχωφ
για μια βραδιά κάτω από την Ακρόπολη...
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΟΛΙΣΤ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ
«Συμφωνικός Ρωμαίος & Ιουλιέτα». Μια μοναδική και ιδιαίτερη συναυλία-παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με αριστουργήματα της συμφωνικής μουσικής εμπνευσμένα από τη διασημότερη ιστορία αγάπης όλων των εποχών, τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» του μεγαλοφυή δραματουργού William Shakespeare. Με την θαυματουργή πένα του Shakespeare, ο Ρωμαίος & η Ιουλιέτα καθιερώθηκαν ως αιώνιο σύμβολο της ανυπέρβλητης αγάπης που δεν λυγίζει ούτε μπροστά στο θάνατο, λαμβάνοντας την τελειότερη ίσως υπόσταση μέσα από τη συγκινητική μουσική του Tchaikovsky και το συναρπαστικό ομώνυμο μπαλέτο του Prokofiev.

Μια μαγευτική μουσικό-ποιητική βραδιά που θα παντρέψει με ασυνήθιστο τρόπο τα αθάνατα θεατρικά κείμενα του Shakespeare αλλά και του Chekhov (που έχουν κοινό άξονα το θέμα της αγάπης/ το Σαιξπηρικό μοτίβο) με μουσικά αριστουργήματα που άντλησαν έμπνευση από αυτά. Ο λαμπερός διεθνής θεατρικός και κινηματογραφικός ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς θα απαγγείλει επί σκηνής αποσπάσματα από τα μνημειώδη θεατρικά κείμενα που συνδέονται με έργα των κορυφαίων Ρώσων μουσουργών Piotr Ilyich Tchaikovsky, Sergei Prokofiev και Sergei Rachmaninoff. Σολίστ στο πιάνο την γνωστή κι αγαπημένη στο ευρύ κοινό για την πολυδιάστατη μουσική της παρουσία Τατιάνα Παπαγεωργίου. Την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα διευθύνει ο διεθνώς καταξιωμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου.

Η συναυλία γίνεται για την ενίσχυση των σκοπών του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) - ΑΤΛΑΣ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην αθλητική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου «Άτλας», μια ιερή προσπάθεια που δίνει το μήνυμα πως η ζωή δεν τελειώνει με μία αναπηρία.

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't