Σπύρος Παρασκευάκος - ROOM SESSIONS | THE CHURCH

INFO
ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
13 € προπώληση
15 € στην είσοδο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567 *
- online: www.ticketservices.gr *
- PUBLIC
*Με χρέωση υπηρεσίας 3%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.


ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΦΟΡΜΙΓΓΑ ART
ΚΑΖΑΝΑ ΖΑΜΠΙΑ ΜΟΝ. ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800734058
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Χαριλάου Τρικούπη 5
PHOTO GALLERY
DETAILS

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Αθήνα


Σπύρος Παρασκευάκος
ROOM SESSIONS | THE CHURCH

Ο Σπύρος Παρασκευάκος ύστερα από την περσινή σειρά παραστάσεων με τίτλο «Room Sessions: Tο δωμάτιο», μεταφέρεται για μία μοναδική παράσταση στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Σύνταγμα. 

Πάντοτε, με κύριο άξονα τα τραγούδια του από τη προσωπική του δισκογραφία ,τα ποιήματα του, τους μονολόγους του, καθώς και επιλεγμένες διασκευές που έχει επιλέξει να παρουσιάσει «διαφορετικά», ανακαλύπτοντας νέες πτυχές μέσα σε αυτές και συνομιλώντας, έτσι, με τους δημιουργούς που αγάπησε και υπήρξαν πρότυπο για εκείνον. 

Σε μία βαθιά συναισθηματική συνθήκη, λοιπόν, το «Room Sessions: The church» είναι μία πολύ προσωπική εξομολόγηση, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της πίστης και του έρωτα - του έρωτα και της πίστης.

Συνοδοιπόροι του, η ηθοποιός Ιωάννα Λέκκα, και οι ερμηνευτές Σταύρος Νιφοράτος και Κατερίνα Παράσχου. Στις ενορχηστρώσεις μαζί με τον συνθέτη, ο Ιάσονας Μαυρογεώργος, ο Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και στα synths ο Αλέξανδρος Κούρος. 

''Κάθε φορά πιάνω την ιστορία από το ίδιο σημείο. Από εκεί που τελειώνει. Τα ταξίδια μου ξεκινάνε ανάποδα. Θυμάμαι τις πλάτες όλων. Και βήμα – βήμα, επιστρέφω στο αρχικό σημείο επαφής. Στο πρώτο μας εκείνο βλέμμα. Τη στιγμή που γεννήθηκε η πίστη. Στη πρώτη σπίθα. Επιστρέφω στην αρχή των τραγουδιών μου, όπως γράφτηκαν, γυμνά και τα ξαναφτιάχνω απ΄ το μηδέν, για να τα μοιραστούμε ξανά. Πιάνο, κιθάρες, πνευστά και σύνθια. Η Ιωάννα, ο Σταύρος, η Κατερίνα, η μπάντα μου και εγώ, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιστορίες. Σας περιμένουμε με αγωνία.'' 
Σπύρος Παρασκευάκος.
Συμμετέχουν:
Ερμηνευτές: Σταύρος Νιφοράτος, Κατερίνα Παράσχου
Αφήγηση: Ιωάννα Λέκκα
Κιθάρες: Ιάσονας Μαυρογεώργος
Κλαρινέτο, σαξόφωνο: Αλέξης Στενάκης
Synths: Αλέξανδρος Κούρος

Artwork: Πέτρος Παράσχης
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Φόρμιγγα art

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't