TicketServices.gr

ΠΥΞ ΛΑΞ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021 - ΠΥΡΓΟΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

PRESENTATION

Xlalala Presents

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης:

«Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των '90s έως τον καφετζή της γειτονιάς.»

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ...με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.
Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα των Πυξ Λαξ στο facebook: https://www.facebook.com/puxlaxofficial/


UPDATE 9/8
Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου μετατέθηκε η ημερομηνία της μεγάλης συναυλίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Ηλείας.

Τα εισιτήρια συνεχίζουν να προπωλούνται, ενώ υπενθυμίζουμε πως την ημέρα της συναυλίας δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο ταμείο λόγω μέτρων covid.

Εισιτήρια μόνο ηλεκτρονικά: tickservices.gr

Φυσικά σημεία προπώλησης:
PIT'S FITILI - κεντρική πλατεία Πύργου
Α-Β Βασιλόπουλος - Αμαλιάδα
Κλεψύδρα café –  Kρέστενα
Στρίγκας travel - Ζαχάρω

(Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων λόγω μέτρων covid)


INFO

ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ - ΠΥΡΓΟΣ
(χάρτης)

ΤΡΙΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 (*)

ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20:00

(*) εξ αναβολής από Πέμπτη 12/8


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ γενική είσοδος
10€ πολύτεκνοι / ΑμεΑ
παιδιά ως 7 ετών δωρεάν


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- καταστήματα Public
- PIT'S FITILI - κεντρική πλατεία Πύργου
- Α-Β Βασιλόπουλος - Αμαλιάδα
- Κλεψύδρα café - Kρέστενα

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ COVID

  • Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
  • Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΡΑΧΙΟΥ
ΑΦΜ: 996784430
ΔΟΥ: ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't