«Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια»

INFO
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ
Β' Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182
Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 18535
τηλ. 2104297771
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 14, 21, 28 Δεκεμβρίου 2019
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

για ηλικίες από 16 ετών και άνω

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
90 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
8 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ
ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΑΦΜ: 046056258
ΔΟΥ: Α ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 182, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18535
PHOTO GALLERY
DETAILS

Πολυχώρος Αυλαία
Stand up theatrical nights

Β' Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182


Σωτήρης Κόρδας

«Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια»


Σε συνέχεια της μεγάλης του επιτυχίας το Σάββατο 30/11/19, ο Σωτήρης Κόρδας παρουσιάζει ξανά με χαρά, την παράστασή του, «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια» ως μέρος της ενότητας «Stand up theatrical nights» του Πολυχώρου Αυλαία.

Ο Σωτήρης Κόρδας, που με θητεία 2 χρόνων στο COMEDY CLUB της Λουκίας Ρικάκη και 8 χρόνια σόλο πορείας μετά σε θέατρα, μουσικές σκηνές, καφέ και μπαρ, φτάνει στη σεζόν 2019-2020 με τη νέα του παράσταση «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια».

Μια σατιρική ματιά πάνω στην Ελλάδα του σήμερα, που όσο πιο σοβαρά γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αστεία, μας αποκαλύπτονται.

Μόνος του και όρθιος, με ένα μικρόφωνο στο χέρι, αυτός ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης, για άλλη μια φορά όταν θα αστειεύεται, εσείς θα νομίζετε ότι σοβαρολογεί και όταν θα σοβαρολογεί, εσείς θα νομίζετε ότι αστειεύεται.

Τον Σωτήρη Κόρδα τον γνωρίζουμε και από την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι ως στιχουργό, με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως: «ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ» ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ, «ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ, «ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ» ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, «ΘΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΕΣ» ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ και άλλα πολλά.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ την ζωντανή εμφάνιση του Σωτήρη Κόρδα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΥΛΑΙΑ, αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη βραδιά με καυστικό χιούμορ και πολύ γέλιο.

Επισκεφτείτε και την Προσωπική του Σελίδα Σωτήρης Κόρδας / Stand-Up Comedy στην οποία δημοσιεύει καθημερινά μικρές αλλά εκρηκτικές δόσεις χιούμορ και σάτιρας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90 ΛΕΠΤΑ

Ο «Πολυχώρος Αυλαία», τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
B' Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς


Facebook page: https://www.facebook.com/Avlaiapolychoros/

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't