ΟΠΑ Run 2020

Πεδίον του Αρεως

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΠΑ RUN 2020
ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2020

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
- αγώνας δρόμου: 09.30
- περίπατος: 11.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- περίπατος: 0€
- αγώνας δρόμου: 3€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

Η ηλεκτρονική αγορά/κράτηση εισιτηρίων είναι ενεργή.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Κατά την διαδικασία της κράτησης, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας με προσωπικά στοιχεία για όλους τους συμμετέχοντες.
 • Η αγορά των εισιτηρίων του αγώνα δρόμου αξίας 3€ γίνεται με χρέωση σε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή MasterCard.
 • Οι κρατήσεις εισιτηρίων θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων εισιτηρίων
 • Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή είναι αναρτημένοι εδώ: www.aueb.gr/oparun και εδώ
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  Ειδικός Λογαριασμών Κονδυλίων Ερευνας
  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  ΑΦΜ: 090034337
  ΔΟΥ: Δ' Αθήνας
  ΕΔΡΑ: Κεφαλληνίας 46, Αθήνα

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


  Αναβολή 3ου αγώνα δρόμου ΟΠΑ Run


  Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα λόγω της διάδοσης του SARS-Cov-2, καθώς και τα σχετικά μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης και με γνώμονα την προστασία και διασφάλιση της δημόσιας υγείας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής, διοργανωτές του 3ου ΟΠΑ Run, ανακοινώνουν την αναβολή του Αγώνα "3ο ΟΠΑ Run" ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Μαΐου στο Πεδίον του Άρεως.

  Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου ΟΠΑ Run θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν γίνει έως τώρα μεταφέρονται αυτόματα σε νέα ημερομηνία, χωρίς καμία χρέωση.

  Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποστήριξή σας.

  Περισσότερες πληροφορίες: www.aueb.gr/oparun.


  3ο ΟΠΑ Run

  Κυριακή 17 Μαΐου 2020

  «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως»


  Από την ίδρυσή του το 1920 έως και σήμερα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) έχει συνδεθεί για ευνόητους λόγους με την ευρύτερη περιοχή του Πεδίου του Άρεως, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί σημαντικά.

  Αποσκοπώντας αφενός στην ανάσχεση του φαινομένου αυτού, στην ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, και αφετέρου στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με έμφαση στην Άσκηση και τον Αθλητισμό, από το 2018 το ΟΠΑ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου ΟΠΑ Run με διαδρομές των 5χλμ και 2χλμ.

  Τo ΟΠΑ Run 2020 θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 εξ' ολοκλήρου μέσα στο Πεδίο του Άρεως. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Αττικής, υποστηρικτής ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος και η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

  Το ΟΠΑ Run αποτελεί τη μαζικότερη κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου και ειδικά φέτος εντάσσεται στις εκδηλώσεις του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος. Εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers».

  Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από τις 30 Απριλίου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα κλείνουν άμεσα.

  Πολιτική Ακυρώσεων: Κανένα αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν γίνεται δεκτό στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. Αίτημα ακύρωσης εγγραφής στον περίπατο των 2 χλμ. μπορεί να σταλεί στο e-mail oparun@aueb.gr

  Περισσότερες πληροφορίες: www.aueb.gr/oparun

  Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
  Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω