ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΩΝΗ
Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη χειμωνίατικη σεζόν που έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, σας ετοιμάζει ένα εκρηκτικό καλοκαίρί!

Ετοιμάστειτε για την καλοκαιρινή του περιοδεία που θα είναι μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό υπερθέαμα, μια υπερπαραγωγή από αυτές που μόνο εκείνος ξέρει να δημιουργεί, γεμάτη απρόβλεπτες εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΚΑΙΑ
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΠΑΤΡΑ
Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023
ματαίωση
Ανακοίνωση από την Παραγωγή: Οι καιρικές συνθήκες καύσωνα που θα επικρατήσουν στην περιοχή της Λάρισας δεν μας επιτρέπουν την διεξαγωγή της συναυλία την Πέμπτη 20 Ιουλίου για λόγους ασφαλείας. Ως εκ τούτου η συναυλία ακυρώνεται και τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν άμεσα στους δικαιούχους. Θα ακολουθήσει ενημέρωση μέσω email με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά. Εισιτήρια αγορασμένα από φυσικά σημεία επιστρέφονται εκεί όπου αγοράστηκαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023
ματαίωση λόγω καιρικών συνθηκών

Ανακοίνωση διοργανώτριας εταιρείας: Ευχαριστούμε πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε έμπρακτα για την συναυλία μας στα Ιωάννινα. Δυστυχώς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας, ακυρώνουμε την προγραμματισμένη συναυλία μας για αυτήν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στους κατόχους των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΘΗΝΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
Ώρα έναρξης 21:30
εισιτήρια >

ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ώρα έναρξης 21:30
εισιτήρια >

ΠΑΤΡΑ
Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Ώρα έναρξης 21:30
εισιτήρια >

ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 (*)
AEL FC Arena
(ματαίωση)

(*) Ανακοίνωση από την Παραγωγή: Οι καιρικές συνθήκες καύσωνα που θα επικρατήσουν στην περιοχή της Λάρισας δεν μας επιτρέπουν την διεξαγωγή της συναυλία την Πέμπτη 20 Ιουλίου για λόγους ασφαλείας. Ως εκ τούτου η συναυλία ακυρώνεται και τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν άμεσα στους δικαιούχους. Θα ακολουθήσει ενημέρωση μέσω email με λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά. Εισιτήρια αγορασμένα από φυσικά σημεία επιστρέφονται εκεί όπου αγοράστηκαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023
ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Α ΔΑΚ' ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ώρα έναρξης 21:00
εισιτήρια >

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023
ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ώρα έναρξης 21:00
εισιτήρια

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 (*)
ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ - ΦΡΟΝΤΖΟΥ

(*) Ανακοίνωση από την Παραγωγή: Ανακοίνωση διοργανώτριας εταιρείας: Ευχαριστούμε πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε έμπρακτα για την συναυλία μας στα Ιωάννινα. Δυστυχώς, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας, ακυρώνουμε την προγραμματισμένη συναυλία μας για αυτήν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στους κατόχους των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ώρα έναρξης 21:00
εισιτήρια >

ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ώρα έναρξης 21:00
εισιτήρια >

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Υπηρεσία Εισιτηρίων - Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

H online και η τηλεφωνική αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
EPSILON ENTERTAINMENT Μ. ΙΚΕ
Υπηρεσίες Προβολής και Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων
ΑΦΜ: 802156514
ΔΟΥ: Α' Αθηνών
ΕΔΡΑ: Λεωφ. Συγγρού 106, Τ.Κ. 11741 Αθήνα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ