Ανοιχτή Συζήτηση με τον Henry Timms, Πρόεδρο και CEO του Lincoln Center, στο πλαίσιο του SNF-LC Agora Initiative

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

O Henry Timms, Πρόεδρος και CEO του Lincoln Center, έρχεται στην Αθήνα για μία ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, στο πλαίσιο του SNF-LC Agora Initiative

Κεντρική ομιλία: New Power & Cultural Leadership

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Stavros Niarchos Foundation-Lincoln Center (SNF-LC) Agora Initiative, μίας συνεργασίας ανάμεσα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και στο Lincoln Center for the Performing Arts με σκοπό την επανεξέταση και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης και αλληλεπίδρασης του κοινού σε δημόσιους, πολιτιστικούς χώρους, ο Henry Timms, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Lincoln Center θα συμμετάσχει σε μία ανοιχτή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στις 19.00.

Ο Henry Timms θα μιλήσει για την έρευνά του σχετικά με τη μεταβαλλόμενη φύση της δύναμης, και πώς αυτή έχει οδηγήσει στην ανάδειξη της «νέας δύναμης», εστιάζοντας στις επιπτώσεις της, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τον χώρο του πολιτισμού και την έννοια της ηγεσίας, μέσα στο πλαίσιο της τρέχουσας παγκόσμιας συγκυρίας. Θα μιλήσει επίσης για τον ρόλο της ηγεσίας, τα οργανωτικά πρότυπα και την ανάπτυξη κοινού στον κλάδο του πολιτισμού, καθώς και για τον μεταβαλλόμενο ρόλο των πολιτιστικών οργανισμών στην κοινωνία.

Μετά από την κεντρική ομιλία του Henry Timms, με τίτλο New Power & Cultural Leadership, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ του Timms, ομιλητών και του κοινού. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Διευθυντής Προγραμμάτων & Στρατηγικής του ΙΣΝ, Στέλιος Βασιλάκης, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου.

Η πρωτοβουλία SNF-LC Agora Initiative ξεκίνησε στα τέλη του 2020 με δωρεά του ΙΣΝ. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, ο εμβληματικός δημόσιος χώρος του Lincoln Center, συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, αξιοποιείται ως Αγορά που βρίσκεται στο επίκεντρο της αστικής ζωής και φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις. Ένας από τους βασικούς άξονές της είναι η πολιτιστική και καλλιτεχνική ανταλλαγή και σύμπραξη μεταξύ του Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, και του ΚΠΙΣΝ στην Αθήνα, στην προσπάθεια των δύο οργανισμών να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του δημόσιου χώρου για τη νέα εποχή, δημιουργώντας «Δίδυμες Αγορές» (Twin Agoras).

Η ανοιχτή συζήτηση αποτελεί μέρος αυτής της συνεργασίας, και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσκεψης του Timms και μιας ηγετικής ομάδας του Lincoln Center στην Αθήνα για μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ΚΠΙΣΝ με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών, καθώς και της εμπειρίας τους σχετικά με την ανάπτυξη δημόσιων χώρων, ανοιχτών σε όλους, όπου οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν πολιτιστικές δράσεις μέσα στο αστικό τοπίο.

Πέμπτη, 17/03 | 19.00

Φάρος, ΚΠΙΣΝ

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά.

Σχετικά με τον Henry Timms

Ο Henry Timms είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Lincoln Center for the Performing Arts. Είναι δημιουργός του μεγαλύτερου διεθνούς φιλανθρωπικού κινήματος στην ιστορία, του #GivingTuesday, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για καλούς σκοπούς. Είναι ο συγγραφέας του διεθνούς best-seller με τίτλο New Power: How Power Works in Our Hyperconnected World - and How to Make it Work for You, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του 92nd St Y.

Ο Timms κατέχει τον τίτλο του Hauser Leader στο Harvard Kennedy School, και του Senior Fellow στο Center for Philanthropy and Civil Society του Πανεπιστημίου Stanford και στο United Nations Foundation.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φάρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ώρα έναρξης: 19.00

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.
- ηλεκτρονικά: www.snfcc.org
- ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr

E-Tickets
Την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξετε το e-ticket σας, είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (παρακαλούμε να αποθηκεύσετε το pdf στο κινητό σας).

Σημαντικές πληροφορίες

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης το αργότερο 30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
  • Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.
Όροι προεγγραφής
(κάντε κλικ εδώ)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ