Μουσικές του Κόσμου / Βασίλης Σαλέας - Σαράντης Σαλέας

EVENT DETAILS

ΒΟΛΟΣ
Θερινό Δημοτικό Θέατρο
Μελίνα Μερκούρη

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 10€
Στο ταμείο: 11€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Εlevents
ΣΚΙΑΔΑ ΚΩΝ. ΕΛΕΝΗ
ΑΦΜ: 115912258
ΔΟΥ: Αμαρουσίου

EVENT INFORMATION

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη".

Μουσικές του Κόσμου
Βασίλης Σαλέας - Σαράντης Σαλέας .

Συμμετέχει η Ίριδα Κουφογάζου.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019Περίφημα ορχηστρικά θέματα, προσωπικές συνθέσεις από την πλούσια δισκογραφία τους, παραδοσιακές μουσικές αλλά και απρόβλεπτες διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών θα  είναι τα συστατικά της συναυλίας στις 23.9.2019.

Ο Βασίλης Σαλέας άνοιξε νέους δρόμους στον ήχο του κλαρίνου, η μοναδικότητα του παιξίματός του ανέδειξε τις ανεξάντλητες δυνατότητες του οργάνου πέρα από την παραδοσιακή μουσική, στις σύγχρονες συνθέσεις και μουσικές αναζητήσεις. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος: «Το αίσθημα που βγαίνει από την ψυχή ζωντανεύει το κλαρίνο και το κάνει να ξεχωρίζει». Η μεγάλη καταξίωσή του στο μουσικό στερέωμα επισφραγίστηκε με τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και θέατρα του κόσμου

Ο Σαράντης Σαλέας ξεχώρισε ως σολίστ στα πλήκτρα αλλά τον κέρδισε το τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους συνθέτες και στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού, ενώ και ο ίδιος έχει συνθέσει τραγούδια για σημαντικούς τραγουδιστές. Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ μουσικής σε όλο τον κόσμο κι έχει ασχοληθεί και με έθνικ ρεπερτόριο με μεγάλη επιτυχία.

Θα συμμετέχει η νέα ανερχομένη, Βολιώτισσα,  τραγουδίστρια Ίριδα Κουφογάζου.

Η χορευτική ομάδα

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη  Κιβωτό του Κόσμου για την βοήθεια των παιδιών στο Βόλο.

Ημέρα και ώρα παράστασης: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00'

Τιμή εισόδου: 11€

Προπώληση  : 10 €

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't