Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα

INFO
«ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ»
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
τηλ. 210 3464903 - 3464002

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ώρα έναρξης: 19.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15€ γενική είσοδος
12€ οικογενειακό (3+)
10€ ομαδικό/μέλη Μορφών Έκφρασης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

σε ολα τα καταστήματα PUBLIC
και στο tickets.public.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν οποιαδήποτε στιγμή στο εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, ή την μέρα της παράστασης στο ταμείο του Θεάτρου. Για την παραλαβή αρκεί μια ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΦΜ: 090247054
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΛΚΜΗΝΗΣ 13, Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

PHOTO GALLERY
DETAILS


ΘΕΑΤΡΟ
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΙΝΔΥΝΗ
www.morfesekfrasis.gr

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΙΣΜΑΤΑ"


Η θρυλική παράσταση της Ματίνας Τσιγκούνη και του Θωμά Κινδύνη επιστρέφει για να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εμπειρία που θα τους φέρει κοντά στα Ελληνικά Χριστούγεννα!

Λίγα λόγια...                              
 
Η παράσταση «Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα» ανέβηκε για πρώτη φορά από τις Μορφές Έκφρασης το 1998 σε κείμενα της Ματίνας Τσιγκούνη και την αριστουργηματική σκηνοθεσία του Θωμά Κινδύνη.

Για 18 χρόνια η μοναδική αυτή παράσταση έγινε το σήμα κατατεθέν για τα Ελληνικά Χριστούγεννα! Με χιλιάδες ενθουσιασμένους θεατές να έχουν βουτήξει κυριολεκτικά στον παραμυθένιο κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων, όπου τα κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα εναλλάσσονται με τη ζωντανή μουσική (γκάιντα, κλαρίνο, νταούλι, φλογέρες, κιθάρα, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.), με δρώμενα και παραμύθια, χορούς και τραγούδια από ένα εξαιρετικά κεφάτο και ταλαντούχο σύνολο νέων ηθοποιών και μουσικών.

Τα έθιμα του Δωδεκαημέρου όπως αυτά παραδίδονται από τις συλλογές του Νικόλαου Πολίτη, οι Καλικάντζαροι και ο Άγιος Βασίλης από την Καππαδοκία, κοντά στα παιδιά του σήμερα.

Το έργο:

Παραμονή Χριστουγέννων, μια παρέα παιδιών ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης για να πει τα κάλαντα. Τα παιδιά γεμάτα ορμή και χαρά προσμένουν να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, όμως γρήγορα απογοητεύονται, συναντούν ανθρώπους βουτηγμένους στα προβλήματά τους, σκυθρωπούς και αγχωμένους. Τα παιδιά αποφασίζουν να γυρίσουν σπίτι τους.
Όμως ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά τους ένας παράξενος άνθρωπος, ντυμένος με ρόδια και στεφάνια, προβιές και νταούλια, μιλάει αλλόκοτα και μοιάζει σα να βγήκε από παραμύθι. Ο Καλαντομάγος χωρίς να χάσει χρόνο, ξεσηκώνει τα παιδιά με τους μαγικούς του ρυθμούς και τα μεταφέρει στο μαγικό κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων.

Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη, Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης

Ερμηνεύουν:
Ανδριάνα Λαμπαδιάρη, Βάγια Τσιμάρα, Δανάη Στεργίου, Δημήτρης Σκούρτης, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Θέμης Αμοιρίδης, Μαρία Ιωάννου, Μιλένα Γεωργιάδου, Σελήνη Φιλιππιτζή, Στεφανία Πολλάκη

Τιμές εισιτηρίων: 15€ - Οικογενειακό ( 3 άτομα +): 12€ - Ομαδικό και Μέλη (10 άτομα +): 10€

Για όλη την οικογένεια, από 3 έως 99 ετών!

Διάρκεια: 60 λεπτά

Παραστάσεις: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου & Τετάρτη 2 Γενάρη 2018 στις 7:30 μ.μ.

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't