MCP10

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

PRESENTATION


Στην Κορυφή των Μικτών Μαχητικών Τεχνών

Το MCP γιορτάζει τη 10η διοργάνωση
Μικτών Μαχητικών Τεχνών στην Ελλάδα,
στην επετειακή συνάντηση κορυφαίων μαχητών!


MCP10

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Δ.Ε.Θ HELEXPO - Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗMCP: Η μεγαλύτερη  διοργάνωση MMA στην Ελλάδα.  2011 έως σήμερα, πάνω από 30 διοργανώσεις (πρωταθλήματα και επαγγελματικά event),πάνω από 300 αθλητές με διεθνή αναγνώριση, από 15 και πλέον χώρες. Βασικό Κριτήριο και στόχος της διοργάνωσης, κάθε συνάντηση μαχητών να παρέχει θέαμα υψηλών προδιαγραφών όπως αντιστοιχεί στο άθλημα διεθνώς, προωθώντας παράλληλα την ευγενή άμιλλα και το ήθος του "ευ αγωνίζεσθαι" μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Το Σάββατο 22.02.2020, στην επετειακή του διοργάνωση MCP10, η κάρτα αγώνων, προβλέπεται να είναι ανατρεπτική, σκληρή και  ένα σούπερ θέαμα- γιορτή για την επέτειο των 10 διοργανώσεων!

16 ζευγάρια αγώνων, 32 μαχητές (άντρες και γυναίκες).

8 χώρες συμμετοχή: Τουρκία, Αλβανία, Κύπρος, Ουκρανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ιταλία, Γεωργία .

MAIN EVENT της βραδιάς! Ο μεγαλύτερος πρωταθλητής Βαρέων Βαρών Γιάννης R-zoo Αρζουμανίδης θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους Τούρκους αθλητές στην αντίστοιχη κατηγορία κιλών, Μεχμέτ Οζέρ, και θα μας χαρίσουν δυναμικό θέαμα που θα μας μείνει αξέχαστο. 

CO-MAIN EVENT! με πρωταγωνιστές τον πρωταθλητή Αλβανίας, Ραφαήλ- Ρόμπερτ Αλία κάτοχο της ζώνης του MCP και του δυνατού μαχητή από την Λαμία Κων/νου Ντελλή.   Ένα ακόμη ζευγάρι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς ο ενθουσιασμός και το ταλέντο έρχονται αντιμέτωπα με την εμπειρία και την επιδεξιότητα.

 

Ακολουθεί, μια ακόμη αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και τεχνικής, αυτή του σκληροτράχηλου Πόντιου, Βαλέριου Ακριτίδη, που επιστρέφει ανανεωμένος και αποφασισμένος για την νίκη, ενάντια στον Muhamed Yusuf, μαχητή από την Τουρκία σπεσιαλίστα στο Jiu Jitsu. 

 

Ματσάρισμα διεθνών προδιαγραφών δεν μπορεί να λείπει από την επετειακή κάρτα του MCP καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον πολλών αθλητών από το εξωτερικό να αγωνιστούν στο MCP και για το λόγο αυτό το promotion επέλεξε να παρουσιάσει μια αναμέτρηση ανάμεσα στους Νταγκεστανό Magomedov που ζει και προπονείται στη Μόσχα και τον Βραζιλιάνο Assunacao Clayton. Ποιοι άραγε θα ικανοποιηθούν στο τέλος της αναμέτρησης? Οι υποστηρικτές του Ρώσικου Sambo ή αυτοί του Βραζιλιάνικου Jiu Jitsu? 

Ένας ακόμη πολλά υποσχόμενος αθλητής, ο Νικήτας Γαβριήλ που πήρε το βάφτισμα του ΜΜΑ στην αρένα του MCP9 και έχει μεγάλη εμπειρία στην πάλη, έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ακόμη μια φορά στο MCP10 αντιμετωπίζοντας τον Τούρκο Ipek Idris, αθλητή με εμπειρία στο Sambo . 

Τέλος ανάμεσα στα 16 συνολικά ζευγάρια το κοινό θα έχει την χαρά να παρακολουθήσει 2 πολύ δυναμικά γυναικεία ζευγάρια αυτά των Καμενίτσα Χριστίνα με την Ιταλίδα Bertini Nadia και της Μωυσίδου Ελένης με την Τουρκάλα Striker Denli Ozge αποδεικνύοντας πως το γυναικείο φύλο μπορεί να είναι και ισχυρό και παράλληλα θηλυκό.

 

Σε ένα κατάμεστο χώρο, οι Μικτές Μαχητικές Τέχνες και οι πρεσβευτές της, υπόσχονται, ένα μεγάλο αγωνιστικό θέαμα, καθηλώνοντας όχι μόνο τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όλους όσους αγαπούν τα αθλητικά θεάματα, που προσφέρουν έντονη δράση και υψηλή αδρεναλίνη!

Θα συναντηθούμε όλοι στις 22.02.2020


MCP10 in action !

Facebook | Instagram | Twitter
https://mmagreece.gr | mcpgreece.gr

MCP (MMA Challenge Pro)
Mixed Martial Arts Promotion


Κάρτα Αγώνων


INFO

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ»

Λεωφ. Στρατού 3
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
546 36
(χάρτης)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Οι πόρτες ανοιγουν 16:00
Ώρα έναρξης: 18:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
4 - 5 ώρες
(αναλόγως την έκβαση κάθε αναμέτρησης)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20 € Γενική είσοδος
εισιτήριο γενικής εισόδου σε απλή καρέκλα

50 € Θέση σε τραπέζι
ατομικό εισιτήριο με θέση σε τραπέζι 4 ατόμων - περιλαμβάνει φιάλη αλκοόλ με συνοδευτικά

100 € Θέση σε τραπέζι πρώτης σειράς
ατομικό εισιτήριο με θέση σε τραπέζι 4 ατόμων στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ γύρω απο την αρένα περιλαμβάνει σπέσιαλ φιάλη αλκοόλ με συνοδευτικά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΘG-8G ENERGY
ΤΣΕΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων
ΑΦΜ: 154179784
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ