ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

×

No active shows found for this event

 • The page you opened possibly refers to a past date.
 • Please, check the event information above.
 • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ - ΚΑΒΑΛΑ

PRESENTATION

Δυο κορυφαίοι ερμηνευτές

Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης

«ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ»

Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Μετά τη sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, τον Σεπτέμβριο 2021, οι δύο σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, ενώνουν ξανά τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης με την αξεπέραστη ερμηνεία τους θα μαγέψουν το κοινό την 19η Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων Καβάλας, θέτοντας ακόμα ένα ορόσημο για τον Σύλλογο Θυάτειρα που συναντά την ιστορία του στους Φιλίππους, την περιοχή που συνεχίζει να αποτελεί σύμβολο της δύναμης του αρχαιοελληνικού κόσμου ως γενέτειρα της πρώτης Χριστιανικής κοινότητας στην Ευρώπη και την αφετηρία για την διάδοση του Χριστιανισμού σε όλη την οικουμένη!

Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ των Φιλίππων, αυτό το καλοκαίρι.

Σας καλούμε όλους να μεταφέρουμε με τους μοναδικούς Μαρινέλλα και Μάριο Φραγκούλη, τον παλμό της Ελλάδας με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν ως πολιτισμική παρακαταθήκη στη μουσική σκηνή του τόπου μας, για να ταξιδέψουν και πάλι σε όλο τον κόσμο και να απηχούν τον παλμό μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Λίγα λόγια για το Σύλλογο Θυάτειρα:

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα - Πατρίδα.

Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο ''Σύλλογος Θυάτειρα'' συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικοί του στόχοι είναι και η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης θα είναι το Επιμελητήριο Καβάλας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Νομού Καβάλας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί από τον Σύλλογο Θυάτειρα για τη στήριξη του ανθρωπιστικού μας έργου που για το 2022 εστιάζει στην στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, την αιγίδα του Δήμου Καβάλας και την αιγίδα του Δήμου Δράμας.

Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

Εκτέλεση Παραγωγής: ITW Global, Arietta Productions, Galaxias Live Productions

Προπώληση

 • ONLINE: TicketServices.gr
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 2107234567
 • ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
 • ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΡΜΟΥ 13, ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 223323
 • ΓΙΑ VIP ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 693 6767297 Ή ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ TICKET SERVICES

 

INFO

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων
ΦΙΛΙΠΠΟΙ - ΚΑΒΑΛΑ
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25€ γενική είσοδος
80€ θέσεις VIP (Διακεκριμένη ζώνη)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ticket Services

 • Τηλεφωνικά: 210 7234567
 • Online: www.ticketservices.gr

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

 1. Στα γραφεία του Καφέ Μπαρ «Προσκήνιο»
  Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
 2. Στο γραφείο της Ο.Ε.Β.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ
  Ερμού 13, τηλ: 2510 223323
 3. Για εισιτήρια VIP μπορείτε να καλέσετε στο 6936767297 ή να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά από την ιστοσελίδα της Ticket Services

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

TERMS & CONDITIONS
click here

PRODUCTION DETAILS
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ & ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ
ΑΦΜ: 996798354
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 8, 10559 ΑΘΗΝΑ

 

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ