Λunatics - the Greek Pink Floyd Tribute Band

EVENT DETAILS
HOLYWOOD STAGE
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
τηλ. 2109700418

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
10 ευρώ - τα πρώτα 100 εισιτήρια

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται το βράδυ της εκδήλωσης με μια ταυτότητα, απλά ζητώντας τα στο όνομα που έχουν αγοραστεί.

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας τηλεφωνικά ή online μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να προσέλθετε με αυτά στον χώρο της εκδήλωσης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
HOLYWOOD STAGE
ΑΦΜ: 148651870
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου
Έδρα: Λεωφ.Βουλιαγμενης 289 - Αγ. Δημήτριος
PHOTO GALLERY
EVENT INFORMATION


HOLYWOOD STAGE

Λunatics
the Greek Pink Floyd Tribute Band

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
οι πόρτες ανοίγουν: 22.00
έναρξη συναυλίας: 23.00Για 1η φορά στη μουσική σκηνή HolyWood Stage οι Λunatics 'Λunatics the Greek Pink Floyd Tribute Band' θα δώσουν μια μοναδική οπτικοακουστική παράσταση βασισμένη στο θρυλικό έργο των Pink Floyd «The Wall».

Mε νέα κομμάτια από αυτό το έργο που θα σας παρουσιάσουν για πρώτη φόρα ζωντανά για περίπου μιάμιση ώρα, συν αγαπημένες επιλογές από τα έργα, A Saucerful Of Secrets - Meddle - Dark side of the moon - Wish you were here - Animals - Atom heart mother για μια ώρα περίπου ακόμα.

Μια βραδιά γεμάτη από την μουσική της μεγαλύτερης μπάντας όλων των εποχών που οι Λunatics the Greek Pink Floyd Tribute Band θα αποδώσουν με μοναδικό τρόπο και σεβασμό όπως πάντα κάνουν εδώ και 10 χρόνια, που με την δικιά σας στήριξη έχουν καθιερωθεί πλέων ως η καλύτερη Pink Floyd Tribute μπάντα στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στο νέο μας μουσικό ραντεβού την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο HolyWood Stage

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10μμ και η παράσταση θα αρχίσει αυστηρά στις 11μμ. Γιατί εκτός των άλλων πρέπει να είμαστε και «Άγγλοι» στην ώρα!!! Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

Panayotis Pakos (Lead Vocals)
George Makaris (Guitar & Vocals)
Fotis Vayenas (Guitar)
Alkistis Raftopoulou (Keys)
Michalis Santorinaios (Keys)
Φώτης Μυλωνάς (Bass)
Haris Anagnwstou (Drums)
Dimi Spela (Vocals - Ac.Guitar - Percussion)

Οι Λunatics (the Greek Pink Floyd Tribute Band) σε συνεργασία με τα Public προσφέρουν τα πρώτα 100 εισιτήρια θεάματος στην τιμή των 10€

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't