ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

INFO
Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”
Ηράκλειο

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 13€
Γενική Είσοδος: 
15€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά:2107234567
online:www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
CRETAN ART PRODUCTIONS ΜΟΝ. ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800601250
ΔΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Εδρα: Επιμενίδου 22, Ηράκλειο Κρήτης
PHOTO GALLERY
DETAILS

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

 ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ


Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 
 
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ “ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ”

Με ένα “άγγιγμα Ψυχής” η “αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει” και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά, ζωντανά σε επιλεγμένες συναυλίες μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Από το “Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά” και το “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει” μέχρι το “Δεν φεύγω” και το “Έρωτας Αγκάθι”, το “Είναι επικίνδυνα εδώ”, το “Καλοκαίρι μου”, τη “Σαϊτιά” κλπ αλλά και το “Μη μιλάς άλλο για αγάπη”, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο, όλα μαζί, είναι ένα ταξίδι στον χρόνο με ξεχωριστές στιγμές μιας σπουδαίας μουσικής παρέας.

Με έξι εξαίρετους μουσικούς, την μοναδική μπάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο σημερινό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Στο πρώτο μέρος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την μπάντα του παρουσιάζει μία επιλογή από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από την αρχή μέχρι σήμερα. Στο δεύτερο μέρος ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με τον Κώστα Χατζή, το οποίο ολοκληρώνετε με υπέροχα ντουέτα των δυο καλλιτεχνών, σε μια απολαυστική παράσταση 2,5 ωρών.


Διοργάνωση: Cretanart Productions

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't