«ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

APOLLON THEATRE - PATRAS

PRESENTATION

Ημερίδα αφιερωμένη στα δικαιώματα των γυναικών, σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από την ισχυροποίηση του ελληνικού «me too» και σωρείας γυναικοκτονιών, διοργανώνουν ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και Ένωση Γυναικών Πάτρας (ΕΓΥΠΑ).

Τίτλος της ημερίδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», είναι «ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» με σκοπό τη στοχευμένη πληροφόρηση του κοινού για τις οδούς προσφυγής σε αναζήτηση βοήθειας για γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία ή άλλα συναφή ζητήματα.

Η ημερίδα θα σηματοδοτήσει και την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Θ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Θετική- Θηλυκή) της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Ο συντονισμός της πλατφόρμας επιτυγχάνεται από γυναίκες εθελόντριες και δημοσιογράφους, οι οποίες λειτουργούν (οι μεν εθελόντριες) ως ανιχνεύτριες ζητημάτων στο κοινωνικό πεδίο και (οι δε δημοσιογράφοι) ως μεταφορείς των ζητημάτων αυτών στα μάτια της κοινής γνώμης.

Την ημερίδα, που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία το πρωί του Σάββατου 2/4/2021, ώρα 10.30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Για την είσοδο των θεατών απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης συνοδευόμενο με πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, καθώς και κράτηση θέσης στο https://www.ticketservices.gr/event/gynaika-gefyra-zois.

INFO

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Πλατεία Γεωργίου 17, Πάτρα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑΜΕΙΟΥ
2610273613

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
Ώρα έναρξης: 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος δωρεάν με δελτία εισόδου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ:
www.ticketservices.gr

E-TICKET
Τα δελτία εισόδου εκδίδονται ηλεκτρονικά σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε οι θεατές να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και Ένωση Γυναικών Πάτρας (ΕΓΥΠΑ)

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

TERMS & CONDITIONS
click here

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ