TicketServices.gr

Συναυλία με τους Drum Works

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΚΠΙΣΝ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Συναυλία με τους Drum Works

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 19.00

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται μία ημέρα πριν
από την έναρξη της εκδήλωσης μέσω της
ticket services .

Συμπαραγωγή με το British Council

Σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφήβων / Νεαρών Ενηλίκων «Ατραπός» ΟΚΑΝΑ, το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξηςEl Sistema Greece, τον οργανισμό Εξέλιξη Ζωής, τηΣχεδία - περιοδικό δρόμου και το Κοινωνικό ΕΚΑΒ.

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε συνεργασία με το British Council υποδέχονται ξανά στην Αθήνα τους εκρηκτικούς Drum Works από το Ανατολικό Λονδίνο για να ολοκληρώσουν τον κύκλο εργαστηρίων που διακόπηκε ξαφνικά λόγω της πανδημίας την περασμένη άνοιξη.

Στη νέα επίσκεψή τους στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οι Drum Works θα υλοποιήσουν μια σειρά εντατικών εργαστηρίων κρουστών (16-18/9), όπου ο ρυθμός και η κίνηση θα φέρουν κοντά ετερόκλητες ομάδες παιδιών, νέων και εκπαιδευτικών. Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφήβων / Νεαρών Ενηλίκων «Ατραπός» ΟΚΑΝΑ, το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece, τον οργανισμό Εξέλιξη Ζωής, τηΣχεδία - περιοδικό δρόμου και το Κοινωνικό ΕΚΑΒ.

Οι Drum Works χρησιμοποιούν τα κρουστά ως εργαλεία ενίσχυσης της δημιουργικότητας, ατομικής και συλλογικής ενδυνάμωσης και επικοινωνίας. Μέσω μιας σειράς συμμετοχικών δράσεων, οικοδομούν σταθερά τα τελευταία χρόνια ασφαλείς και συμπεριληπτικούς χώρους έκφρασης και δημιουργίας, ανεξαρτήτως μουσικών ικανοτήτων και εκπαίδευσης.

Η ιδιότυπη ορχήστρα κρουστών που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα συνθέσει τη δική της μουσική και θα την παρουσιάσει ζωντανά σε μια μοναδική γιορτή των κρουστών στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19.00 . Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται μία ημέρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης μέσω της ticket services . Για την είσοδο στην εκδήλωση, οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Λίγα λόγια για τους Drum Works

To μουσικό πρότζεκτ Drum Works ξεκίνησε το 2007, όταν το Barbican προσκάλεσε τους Λονδρέζους μουσικούς Ross McDouall και Jo Wills να συνεργαστούν με το βραζιλιάνικο συγκρότημα Afro Reggae σε ένα πρόγραμμα εκμάθησης σάμπας σε ένα γυμνάσιο του Ανατολικού Λονδίνου. Όταν το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε, οι δύο μουσικοί με μια ομάδα είκοσι εφήβων ξεκίνησαν να δημιουργούν μαζί νέο μουσικό υλικό, εμπνευσμένο από τη μουσική που όλοι άκουγαν κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα έφερε έναν φρέσκο και πρωτότυπο ήχο που ξεχώρισε στην τοπική κοινότητα του Ανατολικού Λονδίνου.

Επί επτά συνεχόμενη έτη το πρότζεκτ αποτελούσε μέρος του προγράμματος Creative Learning στο Barbican Centre και στο Guildhall School of Music & Drama. Σήμερα, οι Drum Works συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα κρουστά ως εργαλείο για να εμπνέουν τους ανθρώπους, γεμίζοντάς τους αυτοπεποίθηση για ένα δημιουργικό μέλλον. Όλα τα εργαστήρια των Drum Works περιλαμβάνουν βασικές τεχνικές κρουστών, ρυθμική εργασία και εκμάθηση βραζιλιάνικων σάμπα κρουστών.

Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Drum Works ( https://drumworks.co.uk )


Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [ www.SNF.org]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Εκδοτήριο ΕΛΣ
Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Καθημερινά: 9.00-21.00

Τηλεφωνικές αγορές
Τηλ. Κέντρο: 2130885700
Με χρέωση κάρτας (Visa και MasterCard)

Online παραγγελίες
Οι αγορές εισιτηρίων online πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Ticket Services. Η χρέωση των πιστωτικών καρτών (Visa και MasterCard) γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον (SSL encryption) της Ticket Services.

Δίκτυο προπώλησης
Προπώληση εισιτηρίων
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- Τηλεφωνικά με κάρτα: 2107234567
- Καταστήματα PUBLIC


Υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου
Τα εισιτήρια εκδίδονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο και ελέγχονται ανέπαφα στην είσοδο


Επιστροφές/Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές.

Παιδικά εισιτήρια
Η είσοδος σε παιδιά επιτρέπεται απο 6 ετών και άνω (Στις παιδικές παραστάσεις από 4 ετών και άνω).

Φοιτητικά εισιτήρια
Για την χρήση εισιτηρίου με φοιτητική έκπτωση όπου προβλέπεται, είναι απαραίτητη η επίδειξη του απαραίτητου δικαιολογητικού (φοιτητικό πάσο) και κατά την αγορά στα φυσικά σημεία προπώλησης, και κατά την προσέλευση στην αίθουσα την ημέρα της παράστασης.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπτωτικές κατηγορίες εισιτηρίων και την διαθεσιμότητά τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλ. κέντρο στο 2130885700

Πληροφορίες πρόσβασης
Πώς θα φτάσετε στην ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ:
https://www.nationalopera.gr/prosbasi

Όροι αγοράς και χρήσης εισιτηρίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω