20ός / 21ος Συναυλία σπουδαστών του Ωδείου Αθηνών

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΚΠΙΣΝ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Εναλλακτικη Σκηνη
Συναυλίες

20ός / 21ος
Συναυλία σπουδαστών του Ωδείου Αθηνών

03 Ιουνίου 2023

Συναυλία

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ώρα έναρξης 20.30

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στις 12.00, αποκλειστικά μέσω της ticket services.

 


Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ωδείο Αθηνών
athensconservatoire

 

«Μουσική πρωτοπορία», «μουσική του 20ού και 21ου αιώνα», «σύγχρονη μουσική»... όποιον όρο και αν επιλέξουμε θα διαπιστώσουμε το αντίκρισμα στον καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό προσανατολισμό του Ωδείου Αθηνών. Με πολλές και στοχευμένες επιλογές, αυτή η συναρπαστική μουσική γλώσσα έχει γίνει κομμάτι της πραγματικότητάς του αρχαιότερου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της νεώτερης Ελλάδας. Αφιερώματα (Μπερντ Αλόις Τσίμμερμαν, Ολιβιέ Μεσσιάν, Γιώργος Απέργης, Γιώργος Σισιλιάνο, Γιάννης Χρήστου), συνδεδεμένα σύνολα και θεσμοί (ΤΥΠΑΝΑ, Kyklos Ensemble, Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας, Συνόλο Φεστιβάλ Ιονίων), συναυλίες, προβολές, σεμινάρια, ειδικά τμήματα αλλά και τολμηρές παρεμβάσεις στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα διαμορφώνουν γόνιμα και φυσικά όρους για την ορθή στάση απέναντι στις προκλήσεις που θέτει η ενασχόληση με τα συγκεκριμένα έργα: αισθητική σκέψη, τεχνική και αλήθεια πηγαίας έκφρασης.

Στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας του με την Εθνική Λυρική Σκηνή, σπουδάστριες, σπουδαστές και διπλωματούχοι του Ωδείου Αθηνών παρουσιάζουν ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα έργων του 20ού και 21ου αιώνα (ορισμένα γραμμένα από καθηγητές ή διπλωματούχους της τάξης Σύνθεσης του ίδιου του Ωδείου) αποδεικνύοντας στην πράξη τη μοναδική σχέση του εμβληματικού αυτού θεσμού με τη ζωντανή μουσική δημιουργία του καιρού μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Έργα Κόππελ, Λωμπά, Μορέλ, Μποκέα, Ντυάνς, Παπούτη, Πασόπουλου, Οικονόμου, Όφερμανς, Τσαλαχούρη, Φινκ, Χανού

Ερμηνεύουν οι σπουδαστές, σπουδάστριες και διπλωματούχοι του Ωδείου Αθηνών:

Στράτος Πογκοσιάν, Μαρία Ρέις (φλάουτο)

Ευαγγελία Νικολούζου, Αντώνης Ντουραχάνης (κλαρινέτο)

Παναγιώτης Σκύφτας (σαξόφωνο)

Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος (κρουστά)

Δημήτρης Μπουρσινός (κιθάρα)

Μυρτώ Ακρίβου, Ανδρέας Κερασιώτης, Λυδία Λινάρδου, Δάφνη Μελανίτου, Ηρώ Μενέγου, Κωνσταντίνος Μπισμπιρούλας, Θάλεια Παπαδοπούλου, Σταύρος Πρέντζας (πιάνο)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Εκδοτήριο ΕΛΣ
Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Καθημερινά: 9.00-21.00

Τηλεφωνικές αγορές
Τηλ. Κέντρο: 2130885700
Με χρέωση κάρτας (Visa και MasterCard)

Online παραγγελίες
Οι αγορές εισιτηρίων online πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Ticket Services. Η χρέωση των πιστωτικών καρτών (Visa και MasterCard) γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον (SSL encryption) της Ticket Services.

Δίκτυο προπώλησης
Προπώληση εισιτηρίων
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- Τηλεφωνικά με κάρτα: 2107234567


Υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου
Τα εισιτήρια εκδίδονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο και ελέγχονται ανέπαφα στην είσοδο


Επιστροφές/Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές.

Παιδικά εισιτήρια
Η είσοδος σε παιδιά επιτρέπεται απο 6 ετών και άνω (Στις παιδικές παραστάσεις από 4 ετών και άνω).

Φοιτητικά εισιτήρια
Για την χρήση εισιτηρίου με φοιτητική έκπτωση όπου προβλέπεται, είναι απαραίτητη η επίδειξη του απαραίτητου δικαιολογητικού (φοιτητικό πάσο) και κατά την αγορά στα φυσικά σημεία προπώλησης, και κατά την προσέλευση στην αίθουσα την ημέρα της παράστασης.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπτωτικές κατηγορίες εισιτηρίων και την διαθεσιμότητά τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλ. κέντρο στο 2130885700

Πληροφορίες πρόσβασης
Πώς θα φτάσετε στην ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ:
https://www.nationalopera.gr/prosbasi

Όροι αγοράς και χρήσης εισιτηρίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ