ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ - Συναυλία

EVENT DETAILS

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Ανδρέα Παπανδρέου 116
Αμμουδάρα, Ηράκλειο Κρήτης
τηλ. 2810823813
(χάρτης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.15

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
120 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
για πωλήσεις έως 2 Ιουνίου
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 10 €


μετά τις 2 Ιουνίου
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€

στο ταμείο
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 14€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κάντε κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΣΙΝΕ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε - ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
ΑΦΜ 999981756
ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Λ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 116
ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

EVENT INFORMATION

Ο Φοίβος Δεληβοριάς

την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

στο Θέατρο Τεχνόπολις


Τα «Τραγούδα του Πεζοδρομίου» του Πεζοδρομίου... καλοκαιρινά! Είναι γνωστή η καλοκαιρινή συνήθεια να βρέχουμε το πεζοδρόμιο με το λάστιχο για να δροσίσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει κι ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου» του, την παράσταση που ξεσήκωσε τον περασμένο χειμώνα το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα τα ταξιδέψει και θα τα βρέξει σε όλα τα νερά της ελληνικής επικράτειας, ψάχνοντας τους απανταχού του φίλους και «γείτονες».

Τραγούδια του Φοίβου παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο και ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.), σχηματίζουν μια συναυλία-μεγάλο τραγούδι, σαν μία ανάσα, στην πιο προσωπική ίσως ζωντανή πρόταση του τραγουδοποιού.

Μαζί του, οι μόνιμα διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Σταματάκης στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη, αλλά και το έκτο πλέον μέλος της μπάντας, η Νεφέλη Φασούλη, που με τις ερμηνείες της, δίνει το δικό της ισχυρό σήμα στην παράσταση. Σε καλοκαιρινά κλαμπ, σε πλατείες και σε υπαίθρια θέατρα το «πεζοδρόμιο» φέτος βρέχεται, ξηλώνεται και χορεύει!

Συντελεστές: Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι, Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα, Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς, Παντέλης Κώστας: Κιθάρες, Σταματάκης Σταμάτης: Μπάσο, Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας , Artwork - φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Ωρα Εναρξης 21:15

ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 02 Ιουνίου τιμή προπώλησης 10 ευρώ !!

Τιμή προπώλησης 12 ευρώ - Τιμή στο Ταμείο 14 ευρώ


Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't