TicketServices.gr

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΤΑΜΤΑ / «Ολοι ένα»

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

PRESENTATION

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΤΑΜΤΑ
«Όλοι ένα»


ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021
ώρα έναρξης: 21.30

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021
ώρα έναρξης: 21.30

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
ώρα έναρξης: 21.00


Η πιο λαμπερή pop πρόταση διασκέδασης για το καλοκαίρι του 2021 είναι γεγονός! Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. H Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου μετά την live τηλεοπτική εμφάνιση που δημιούργησε αίσθηση στην σκηνή του "The Voice" βρίσκονται ξανά μαζί για την πιο ανατρεπτική pop συναυλιακή πρόταση του καλοκαιριού.

Η Νο1 της Ευρώπης Έλενα Παπαρίζου με το σερί επιτυχιών, τις πρωτιές στο airplay chart των ραδιοφώνων, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει πάντα να κερδίζει το κοινό. Έχοντας στο ενεργητικό της όλες τις αγαπημένες διαχρονικές τις επιτυχίες αλλά και τις πιο πρόσφατες όπως «Αν με δεις να κλαίω»«Σε ξένο σώμα» και «Άσκοπα ξενύχτια» έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και άκρως επικοινωνιακό που δεν λείπει το συναίσθημα.

Η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής pop σκηνής με το ευρηματικό στυλ και τις μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Η εκρηκτική Τάμτα στην 15ετή της πορεία συνεχίζει να παρουσιάζει το «διαφορετικό» στην pop μουσική σκηνή με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση. Κατέχει τον τίτλο ενός από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνη στο Spotify και το τραγούδι "Senorita" αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά τραγούδια για το 2019. Το «Σ 'αγαπώ» σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του πανελλήνιου airplay chart, ενώ το "Δεν είσαι εδώ" έγινε viral μετά την προβολή του από το GNTM, κάνοντας όλη την Ελλάδα να το σιγοτραγουδά.

Μετά από ένα καλοκαίρι με περιορισμένη διασκέδαση, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, οι δυο "ντίβες" της Ελληνικής pop σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκρηκτική σύμπραξη που θα αφήσει εποχή.

Προπώληση: www.ticketservices.gr
INFO
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΤΑΜΤΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ
Τετάρτη 18/8/21 ώρα: 21:30
Γενική είσοδος: 20€

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σάββατο 4/9/21 ώρα: 21:30
Γενική είσοδος: 18€

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Πέμπτη 23/9/21 ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +0,80€ ανά εισιτήριο

- καταστήματα Public (+1€ ανά εισιτήριο)
(εξαιρείται η συναυλία στην Λάρισα)

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ΙΚΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 800844327
ΔΟΥ: Νίκαιας
ΕΔΡΑ: Λακωνίας 154 Νίκαια


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
TICKETS
  • Thursday 23 September 2021, 21:00 ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΤΑΜΤΑ / «Ολοι ένα» ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΛΑΡΙΣΑ SELECT TICKETSAvailability:    
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't