Σοφοκλέους, ΗΛΕΚΤΡΑ - Σύρος 2019

INFO

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Ερμούπολη, Σύρος
τηλ. 2281085192

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
Σάββατο 24 Αυγούστου 2019
Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ πλατεία
10€ θεωρεία
8€ εξώστες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TAMEIΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ

- ΤΗΛ. 2281085192

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΥΡΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝ"
ΑΦΜ: 090170415
ΔΟΥ: ΣΥΡΟΥ
ΕΔΡΑ: Α. ΚΑΝΑΚΗ 1, ΣΥΡΟΣ

PHOTO GALLERY
DETAILS

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ»

παρουσιάζει την τραγωδία του Σοφοκλή
«Ηλέκτρα»

  • στο Θέατρο Απόλλων Σύρου στις 23, 24 και 25 Αυγούστου 2019, ώρα 21:00
  • στο ανοιχτό Θέατρο Άνδρου την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, ώρα 21:00 στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου


Η υπόθεση του έργου:

Η Ηλέκτρα ζει στο Άργος θρηνώντας τον πατέρα της Αγαμέμνονα και κατηγορώντας ανοιχτά τη μητέρα της Κλυταιμνήστρα και τον άντρα της Αίγισθο για τη δολοφονία του. Περιμένει την επιστροφή του αδελφού της Ορέστη για να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα τους  και να πάρει τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει.

Ο Ορέστης, με σύμβουλο τον παιδαγωγό του και βοηθό τον φίλο του Πυλάδη, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Για να πετύχει τον σκοπό του, εμφανίζεται πρώτα ο παιδαγωγός, για να αναγγείλει στην Κλυταιμνήστρα ότι ο Ορέστης έχασε τη ζωή του σε ιππικό αγώνα, και έπειτα ο ίδιος ο Ορέστης με τον Πυλάδη φέρνοντας ένα αγγείο που υποτίθεται πως περιέχει τις στάχτες του Ορέστη.

Στο άκουσμα του θανάτου του αδελφού της και έχοντας χάσει πια κάθε ελπίδα η Ηλέκτρα θρηνεί τόσο σπαρακτικά, ώστε ο Ορέστης συγκινημένος από τον θρήνο της αναγκάζεται να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ακολουθεί η ματωμένη εκδίκηση με τον φόνο της Κλυταιμνήστρας και του Αίγισθου από το χέρι του Ορέστη και την ηθική αυτουργία της Ηλέκτρας.

Η παράσταση έχει αγγλικούς υπέρτιτλουςDo we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't