TicketServices.gr

ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΒΟΛΟΣ

PRESENTATION


Οι παραστάσεις ματαιώθηκανΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ,
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
( Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. )
Διεύθυνση Πολιτισμού

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΟΛΟΥ

«ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ»

Το Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό με ένα επίκαιρο νεοελληνικό έργο, που καταφέρνει ν' αγγίξει βαθιές χορδές ευαισθησίας, συγκίνησης και ενσυναίσθησης και αποτελεί τη νέα πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Δήμου Βόλου Γρηγόρη Γαλάτη για τη σαιζόν 2021-2022.

Πρόκειται για το έργο «Μια κανονική μέρα» γραμμένο από την Κατερίνα Γιαννάκου, ένας μονόλογος στον οποίο ξετυλίγεται ο αγώνας μιας σύγχρονης γυναίκας με τα τερατώδη αδιέξοδα που ορθώνονται γύρω της και μέσα της αλλά και η οδυνηρή πορεία της προς τη λύτρωση. Πρόκειται για ένα ρόλο που ερμηνεύεται ιδανικά από τη Νιόβη Κωστοπούλου, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη.

Οι αναπάντεχες και οδυνηρές ανατροπές στη ζωή μιας γυναίκας, συζύγου και μητέρας, μέσα στο πρωτότυπο σκηνικό του Λευτέρη Πλαβού, αγγίζουν βαθιά τους θεατές που έρχονται αντιμέτωποι με τα ζητήματα που διαπραγματεύεται η Κατερίνα Γιαννάκου μέσα από την άνιση αναμέτρηση μιας γυναίκας με την αδυσώπητη πραγματικότητα η οποία, ωστόσο, βρίσκει τον τρόπο να προχωρήσει μπροστά, στην επόμενη, «κανονική» μέρα.

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Γαλάτης

Πρωταγωνιστεί: Νιόβη Κωστοπούλου

Σκηνικά: Λευτέρης Πλαβός

Μουσική: Ηλίας Χατζόγλου

Κοστούμια: Ασπασία Μπότα

Φωτισμός: Κώστας Τατάκος

Ήχος: Βασίλης Σταμόπουλος

Τεχνικοί Σκηνής: Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς

Φωτογραφίες: Λευτέρης Πλαβός

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από 23/10 έως 28/11/2021 στις 20:30.

Προπώληση των εισιτηρίων από Δευτέρα 18 Οκτωβρίου:

Ηλεκτρονική Προπώληση: TICKET SERVICES ( www.ticketservices.gr)

Φυσικά Σημεία Προπώλησης: Στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου & Ιάσωνος, Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας» Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://doepap.gr/. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421082870 & 2421078164.

Πρωτόκολλο Covid - Οδηγίες προς κοινό:

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

INFO
ΒΟΛΟΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από: 23/10 Εως: 28/11
Σάββατο & Κυριακή

ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Γενική είσοδος: 10€
Μειωμένο: 5€ (*)

(*) Το μειωμένο εισιτήριο αφορά: μαθητές, φοιτητές, άνω των 65, άνεργοι, ΑΜΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
online: www.ticketservices.gr
τηλεφωνικά: 2107234567

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΑΦΜ: 997708467
ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΕΔΡΑ: ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 2, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
38446 , ΒΟΛΟΣ


TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't